معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز حدود ۳۶۰ نفر کارشناس سلامت محیط، کنترل مواد غذایی از طریق نمونهبرداری مواد غذایی و با استفاده از دستگاههای سنجش پرتابل، کنترل کیفی آب آشامیدنی با رویکرد بازرسی از سامانههای آبرسانی و انجام نمونه برداری میکروبی کلر سنجی، کدورت سنجی آب، بازرسی از اماکن و صنوف حساس از جمله رستوران، چلوکبابی، سفرهخانه، آشپزخانه مرکزی، کترینگ، کبابی، اغذیه فروشی، عمده فروشیها، میادین میوه و تره بار، فروشگاههای زنجیرهای و سوپر مارکتها و همچنین مراکز و اماکن تجمعی، هتلها، متلها، مسافرخانهها، اماکن اسکان مسافران نوروزی، یادمانها، زیارتگاهها، پارکها، پایانههای مسافربری، ایستگاههای راهآهن، فرودگاهها و ... را در ساعات اداری و غیر اداری و ایام تعطیل با جدیت و با دقت انجام میدهند.
پژمان بختیارینیا گفت: با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان از اوایل فروردین با برنامه بسیج سلامت نوروزی نظارت ویژه بر مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی مختص به این ماه از جمله محلهای تهیه و تولید زولبیا و بامیه، آش و حلیم پزی، مساجد و حسینیهها، قنادی و شیرینی فروشی تشدید خواهد شد.
به گفته او انتظار میرود شهروندان عزیز ضمن رعایت اصول بهداشتی در خریدهای آخر سال و ایام عید در صورت مشاهده هرگونه تخلفات بهداشتی موارد جهت پیگیری توسط کارشناسان بهداشت در اسرع وقت مراتب را به سامانه شکایتهای مردمی (سامانه ۱۹۰) اعلام نمایند.