غلامعلی حیدری اظهار داشت: برای تمام طرحهای تامین آب شرب در چهارمحال و بختیاری اعتبار تخصیص پیدا کرده است، سد بیدکان، سد باباحیدر، سد آقبلاغ و بن به بروجن از جمله این طرحها بود.
وی افزود: دشمن پمپاژ ناامیدی را در دستور کار قرار دارد، اما خبرنگاران در راستای امیدآفرینی تلاش کردند و این مسئله قابل تقدیر است.
حیدری اضافه کرد: از سال گذشته تاکنون بحرانهای متعددی را در این استان پشت سر گذاشته ایم، بحران زلزله ۱۴۰۰، سیل مردادماه، قطعی آب شرب در تابستان و بارش سنگین برف در کوهرنگ از جمله مهمترین بحرانهایی بود که آنها را با اقدامات مختلفی مدیریت کردیم.
بیشتر بخوانید
وی با بیان اینکه یکی از شاخصههای دولت سیزدهم حضور مدیران در صحنه است، اظهار داشت: جلسات ستاد مدیریت بحران برای پیشگیری از آسیب و خسارت در زمان مقرر برگزار میشد و این مسئله خسارات را کاهش داد.
حیدری با اشاره به سفر ریاست جمهوری به چهارمحال و بختیاری، توضیح داد: در سفر تخصیص اعتبار با اولویت مناطق محروم در دستور کار قرار گرفت، پروژههای نیمهتمام که منتظر تخصیص اعتبار بودند، در این سفر برای آنها اعتبار مصوب شد، تلاش کردیم تا توجیه مسئولان کلان کشور برای حل مشکلات استان و گرهگشایی را در دستور کار قرار دهیم.
وی با بیان اینکه معاون اول رئیس جمهور برای پیگیری مسائل و مشکلات چهارمحال و بختیاری هفت نشست با حضور چهار وزیر کلیدی برگزار کرد، تصریح کرد: اکثر پروژههای عمرانی استان در حال حاضر فعال هستند، پروژه آبرسانی بن به بروجن بهصورت آزمایشی آبگیری شد و با مساعد شدن هوا تکمیل و به بهرهبرداری میرسد.
حیدری با تاکید بر اینکه پای هلیدینگهای سرمایهگذاری مانند شستا، صندوق بازنشستگی و... به استان باز شده است، گفت: حضور این هلدینگها به ایجاد اشتغال پایدار نیز کمک میکند، فولاد سفیددشت ۲۸۰ نفر و فولاد تازار نیز ۱۷۰ نفر را جذب خواهند کرد و فرآیند در حال انجام است، اجازه ندادیم در سال ۱۴۰۰ هیچ اعتباری برگشت بخورد.
وی با اشاره به اینکه تامین آب شرب پایدار یکی از وعدههای بنده بود، یادآور شد: برای تمام پروژههای تامین آب در استان اعتبار تخصیص پیدا کرده است، سد بیدکان، سد باباحیدر، سد آقبلاغ و بن به بروجن از جمله این پروژهها بود.
حیدری با تاکید بر اینکه ارتباط با مردم در سفرهای شهرستانی و میز خدمت در دستور کار قرار دارد، توضیح داد: بنده همچنین تعداد بالایی ملاقات عمومی داشتم.
وی با بیان اینکه هیچ فردی را در استانداری خارج از ضوابط استخدام نکردهایم، گفت: فردی با حکم انشایی در مجموعه مشغول به فعالیت است.
حیدری بیان کرد: اقدامات خوبی در راستای ایجاد اشتغال در چهارمحال و بختیاری مانند توسعه گلخانهها، توسعه شهرکهای صنعتی، پرداخت تسهیلات اشتغال خانگی، ایجاد مجتمعهای دامپروری و... در حال انجام است.
وی در خصوص مشکلات فرهنگیان، خاطرنشان کرد: رتبهبندی معلمان در حال انجام است، همچنین برای حل مشکلات این قشر جلساتی با وزیر آموزش و پرورش نیز برگزار شده است.
حیدری افزود: ۱۶۰ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه زیرساختهای ورزشی در چهارمحال و بختیاری در نظر گرفته شده است، همچنین درصدد هستیم تا تیمهای ورزشی را تقویت کنیم، جلساتی با روسای فدراسیون نیز برگزار شده است.
وی با اشاره به اینکه کادرسازی از روشهای مدیریتی بنده است، اضافه کرد: تقسیم کار بین معاونان صورت گرفته است، اما بنده خود نیز نظارت بر امور دارم، معاون سیاسی پیگیر امور انتصابات است، تمامی فرمانداران تعیین تکلیف شدند، میانگین سنی مدیران دولت سیزدهم در استان ۱۵ تا ۲۰ سال جوانتر شده است و تاخیر در برخی تغییر مدیران بهعلت اختلاف نظر با وزرا است، همچنین ۸۵ درصد بخشداران منصوب شدهاند.
حیدری با بیان اینکه نقد نباید به تخریب بیانجامد، توضیح داد: برخی افراد از دایره انصاف خارج میشوند، اخلاقمداری باید مورد توجه باشد، حریمها باید حفظ شود، اعضای شورای اطلاعرسانی طبق دستورالعمل دعوت میشوند.
وی ادامه داد: ارزیابی مدیران استانی در مرکز انجام میشود و خوشبختانه رضایتمندی از مدیریت در چهارمحال و بختیاری وجود دارد، از نظرات سازنده اصحاب رسانه استقبال میکنیم و پیشنهاد میشود نشستهای خبری با استاندار بهصورت فصلی برگزار شود.