رئیس حوزه هنری به عنوان بهره بردار این پردیس سینمایی در مشهد روز پنجشنبه در این مراسم گفت: در یک سال گذشته طرح توسعه سینمایی در دستور کار حوزه هنری کشور قرار گرفته است و در پایان مرحله دوم این طرح قرار داریم.
محمد مهدی دادمان افزود: زیرساخت فرهنگی کشور در یک چرخه و نگاه الگویی، از استعدادیابی و پرورش و تولید میتواند به توزیع و عرضه درست آثار هنری مرتبط با انقلاب اسلامی برسد.
به گفته وی، ابتکار در حوزه سینمایی این مجموعه از مدیریت پیشین آن آغاز شد و تاکنون این سیاست در حوزه هنری پیش رفته است و در تلاش هستیم با درک فرصتها کار بهتری را ارایه دهیم تا اتفاق بزرگی برای فرهنگ و هنر این کشور رقم بخورد.
وی با اشاره به تنوع بوجود آمده در شکل ساختار سینماهای جدید در کشور گفت: فکر میکنیم الگوی درستی از توسعه زیرساختهای فرهنگی کشور در حال شکل گیری است تا محیطی مفرح برای خانواده ایرانی فراهم شود و بدون دغدغه اوقات فراغت و سرگرمی در سینماها سپری کنند و از خدمات فرهنگی در دسترس بهره گیرند.
پردیس مهر کوهسنگی چهارمین مجموعه سینمای حوزه هنری در خراسان رضوی پس از پردیس هویزه، سینما آفریقا، سینما بهمن سبزوار است که ساخت آن از سه سال قبل آغاز شده و تاکنون ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای آن هزینه شده است.
مجموعه فرهنگی «مهر کوهسنگی» مشهد با بهرهمندی از ۹ سالن سرپوشیده، ۳ سالن روباز، فروشگاه بزرگ کتاب و محصولات فرهنگی، زمین بازی و سالن نمایش کودک، اتاق مادر و نوزاد، پلاتو، گالری، کافه رستوران، سالن VIP، امکانات فنی روز طی سه سال توسط مؤسسه بهمنسبز در دل منطقه گردشگری کوهسنگی مشهد و متناسب با مخاطب بین الملل و گردشگر منطقه طراحی و ساخته شده است. این پردیس سینمایی دارای یک هزاار و ۱۸۰ صندلی است که مجموع ظرفیت ناوگان سینمایی حوزه هنری در شهر مشهد را به بیش از ۳ هزار صندلی افزایش میدهد.
طرح توسعه سینماهای حوزه هنری که از نیمه دوم سال ۱۳۹۸ به همت موسسه بهمن سبز و با هدف احیای سینماهای ماندگار و توسعه عادلانه زیرساخت فرهنگی در سراسر کشور آغاز شد، امروز با عبور از ۲۶ شهر از ۱۵ استان کشور و احداث بیش از ۱۰۰ سالن جدید توسط حوزه هنری، به پایان فاز دوم خود رسیده است. احداث مجموعههای فرهنگی خانوادهمحور (culture complex)، برنامه جدید سازمان سینمایی سوره در این مسیر بوده و پردیس مهر کوهسنگی نخستین قدم از این طرح است.