جشنواره غذای سبز به مناسبت استقبال از نوروز باستانی و بهمنظور معرفی غذاهای بومی و محلی خطه هیرکانی در مدرسه تاریخی حکیم نظامی شهرستان آستارا برگزار شد.
در این مراسم فریبا بابایی مدیر پایگاه هیرکانی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان ضمن معرفی جایگاه درخت و طبیعت در فرهنگ و هنر ایرانی از گذشته تا کنون، به اهمیت جنگل در تامین امنیت غذایی مردم و لزوم حفاظت از میراثجهانی جنگلهای هیرکانی به عنوان تنها اثر طبیعی ثبت شده استان گیلان پرداخت.
دیگر سخنران این برنامه ستاره پیروی، نویسنده و پژوهشگر نیز به معرفی غذاهای محلی استان گیلان پرداخت و خوراک را یکی از جاذبههای مهم استان برای جذب گردشگر و توسعه اقتصادی معرفی کرد. همچنین با توجه به حجم بالای زباله تَر در میان زبالههای تولید شده، لزوم کاهش دورریز غذا و مدیریت زباله در هنگام پخت غذا را یادآور شد.
در پایان جشنواره، شرکت کنندگان ضمن بازدید از میز غذاهای محلی، به بحث و تبادل نظر در این زمینه پرداختند. به منظور فرهنگسازی و کاهش مصرف پلاستیک، کیسههای پارچهای منقش به لوگوی میراث جهانی جنگلهای هیرکانی از طرف دفتر پایگاه به تمام شرکتکنندگان در برنامه اهدا شد.