مدیر کل دامپزشکی اردبیل از آماده باش دامپزشکی در ایام نوروز و رمضان و اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی خبر داد.

بهلول تکلوی افزود: این طرح نظارتی همزمان با سراسر کشور با تجهیز و ساماندهی ۲۶ اکیپ متشکل از ۲۸ پرسنل فنی و متخصص در امر بازرسی گوشت و فراورده‌های خام دامی از ۱۳ اسفند شروع شده و در راستای پیشگیری از هرگونه تخلف بهداشتی در زمینه تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی تا ۵ اردیبهشت ماه سال آینده ادامه خواهد داشت.

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل با تاکید بر اینکه هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های متولی حوزه سلامت و بهداشت عمومی جامعه انجام شده است تصریح کرد: دامپزشکی با حجم و گستردگی فعالیت‌هایی که دارد در اجرای این طرح نظارتی حجم زیادی از فعالیت‌های کاری خود را در راستای ارتقاء سلامت و بهداشت عمومی جامعه معطوف می‌نماید.

تکلوی با اشاره به اینکه خدمات سلامت محور دامپزشکی در هیچ شرایطی تعطیلی نداشته و حتی در روز‌های تعطیل نظارت‌ها تشدید می‌شود خاطرنشان کرد: بهداشت و سلامت فرآورده‌های خام دامی خط قرمز دامپزشکی است و متخلفین حوزه سلامت مواد غذایی بدون اغماض و مماشات به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

او با تاکید بر اینکه اکیپ‌های بازرسی بهداشتی دامپزشکی در عید نوروز و ماه مبارک رمضان در دو شیفت کاری صبح و عصر فعالیت می‌نمایند از تشکیل ستاد نظارت در مرکز استان و ادارات دامپزشکی شهرستان‌ها به منظور اجرای دقیق برنامه‌های نظارتی و عملیاتی با بهره گیری از کلیه امکانات و تجهیزات در استان خبر داد.

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل در ادامه سخنانش به تشریح فعالیت‌های حوزه نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان اشاره کرد و افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۱۷ میلیون قطعه طیور در کشتارگاه‌های صنعتی طیور و ۱۷۲ هزار راس دام سنگین و سبک در کشتارگاه‌های دام استان کشتار و پس از طی فرایند نظارت بهداشتی دامپزشکی وارد چرخه مصرف شده است.

تکلوی همچنین از ۴۹ هزارو ۳۱۷ مورد بازدید از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی و ضبط و امحاء بیش از ۲۱۲ تن فرآورده‌های خام دامی آلوده، غیر بهداشتی و تاریخ منقضی در این مدت خبر داد و افزود: ۴۲۰ پرونده تخلف بهداشتی در این راستا تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی که منجر به پلمب ۳۰ مرکز عرضه این فراورده‌ها شده است.

او خاطر نشان کرد: از شهروندان انتظار داریم به عنوان شهروند ناظر دامپزشکی همیار خادمین خود در اجرای این طرح بزرگ نظارتی در استان باشند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی و یا موارد مشکوک در عرضه فرآورده‌های خام دامی مراتب را با شماره تلفن‌های ۱۵۱۲ و ۳۳۳۹۴۸۰۰ گزارش نمایند.

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل در عین حال از شهروندان خواست فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را به صورت بسته بندی کد دار تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه کرده و به هنگام خرید مرغ به تاریخ تولید، انقضاء و پروانه بهداشتی دامپزشکی و به هنگام خرید گوشت قرمز به مهر بهداشتی دامپزشکی بر روی لاشه و همچنین لیبلی که به همین منظور در قسمت ساق و سردست لاشه الصاق می‌شود دقت لازم و کافی داشته باشند.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.