فرماندار سربیشه گفت: در سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۱۱۰ درصد سهم تعهد اشتغال این شهرستان که در سامانه رصد به ثبت رسیده، محقق شده است.

لکزایی،  فرماندار سربیشه در جلسه کمیته اشتغال شهرستان سربیشه با بیان اینکه برای ایجاد اشتغال در سطح شهرستان باید ابتدا پتانسیل‌های موجود شناسایی شود، گفت: باید به افراد متقاضی اشتغالزایی در خصوص کارآفرینی آموزش‌های لازم ارائه و بعد از آن حمایت‌های لازم از این افراد جهت ایجاد اشتغال پایدار انجام شود.

او افزود: صنایع بزرگ تبدیلی راه حل اصلی توسعه و اشتغال پایدار است و اگر به دنبال اشتغال آفرینی پایدار هستیم باید به دنبال ایجاد صنایع تبدیلی متناسب با ظرفیت شهرستان باشیم.

فرماندار سربیشه با اشاره به اهمیت اشتغال آفرینی و ظرفیت‌های شهرستان، افزود: برای ایجاد رشد و پیشرفت در سطح شهرستان باید به دنبال برنامه ریزی برای کار‌های بزرگ و صنایع شرکت‌های با اشتغال آفرینی بالا باشیم، چون صنایعی هستند که به اشتغال پایدار منجر می‌شود.

لکزایی تصریح کرد: جهاد کشاورزی با یک برنامه‌ریزی هدفمند و متناسب با سند تحول دولت سیزدهم گام‌های اساسی برای ایجاد صنایع تبدیلی و تولیدی در بخش کشاورزی ایجاد کند تا اشتغال واقعی و پایدار شکل بگیرد.

او ادامه داد: مدیران دستگاه‌های اجرایی موظف هستند همکاری لازم را برای معرفی طرح‌های پیشنهادی سرمایه گذاران به بانک‌های عامل را داشته باشند تا بتوان در کنار آن شغل برای جوانان ایجاد کرد.

فرماندار سربیشه به اهمیت اشتغال اشاره کرد و گفت: برای رفع معضل بیکاری جامعه نیاز به کار جهادی داریم و با روزمرگی نمی‌توان کار خاصی از پیش برد.

 یکه خانی، مسئول نمایندگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان سربیشه با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون ۶ جلسه کمیته اشتغال در شهرستان برگزار شده است، گفت: در این جلسات کمیته اشتغال تعداد ۳۳ مصوبه داشته‌ایم.

او با اشاره به اینکه تعداد ۹۲ مجوز مشاغل خانگی صادر شده است، گفت: از این تعداد ۷۶ مجوز به صورت مستقل و ۱۶ مجوز پشتیبان بوده است.

یکه خانی تصریح کرد: تعداد ۳۹ نفر در حوزه مشاغل خانگی جمعا به مبلغ ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان در شهرستان جهت اخذ تسهیلات به بانک‌ها معرفی شده‌اند.

او از امضای ۸ تفاهم نامه که در روز نکوداشت سربیشه صورت گرفته است خبر داد و گفت: از این تعداد ۵ تفاهم نامه برای اخذ تسهیلات به بانک‌ها معرفی شده‌اند.

محمدرضا زرگری، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سربیشه نیز در این جلسه از جذب سرمایه گذاری ۵۰ میلیارد تومانی بخش کشاورزی شهرستان سربیشه در سال ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: بهره برداری از پروژه‌های مهم با سرمایه گذاری بالغ بر ۲ هزار میلیارد ریال در سال جدید صورت می‌گیرد.

او ادامه داد: در سال جاری علی رغم کمبود منابع اعتباری بانک‌ها و با بهره گیری از کلیه ظرفیت‌های موجود بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان در زیر بخش‌های مختلف بخش کشاورزی شهرستان تسهیلات بانکی جذب شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سربیشه تصریح کرد: در سال جاری در مجموع تعداد ۶۹۶ پرونده و طرح کشاورزی جمعا به مبلغ ۱۵۷ میلیارد تومان به بانک‌ها معرفی شده‌اند.

زرگری از بهره برداری بزرگترین گلخانه شرق کشور در هفته جهاد کشاورزی سال ۱۴۰۲ با سرمایه گذاری ۱۶۵ میلیارد تومان خبر داد.

 خادمی، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) سربیشه در این جلسه از پرداخت ۱۸۱ میلیارد و ۵۳۰ میلیون ریال تسهیلات اشتغال زایی در قالب ۲۵۸ طرح از ابتدای امسال خبر داد و افزود: آموزش کسب و کار به تعداد۱۶۵ نفر با هزینه کرد ۲ میلیارد و ۵۶۰ میلیون ریال و همچنین کاریابی برای ۲۷ نفر از دیگر برنامه‌های حوزه اشتغال این اداره بوده است.

نظری فرد معاون اداره بهزیستی شهرستان سربیشه در این جلسه گزارشی از وضعیت تسهیلات اشتغالزایی ارائه کرد و گفت: در سال جاری کل سهمیه اشتغال بهزیستی شهرستان مبلغ ۸ میلیارد و ۱۸۰ میلیون تومان بوده که مبلغ ۶ میلارد و ۲۱۰ میلیون تومان جذب شده است.

او ادامه داد: مانده اعتبارات هم براساس قول بانک‌ها ظرف دو ماه اول سال۱۴۰۲پرداخت می‌شود.

در پایان جلسه از ادارات جهادکشاورزی، بنیاد شهید و امور ایثارگران، راهداری و حمل و نقل جاده ای، آب و فاظلاب شهری، بهزیستی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بنیاد برکت و صندوق کارآفرینی امید تقدیر شد.

همچنین به صورت نمادین یک عدد تراکتور که از تسهیلات کمیته امداد امام خمینی (ره) استفاده کرده بود توسط فرماندار تحویل داده شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.