اگر خود را فردی حساس و جزئی نگر می‌دانید، می‌توانید بوی یک فرد متقلب و فریب کار را از یک مایل دورتر خود استشمام کنید.

از ویژگی‌های فرد فریبکار این است که او نهایت سعی خود را می‌کنند تا ساختگی و به دروغ رفتار نکنند. در حالی که ممکن است حس ناامنی یا اعتماد به نفس پایینی داشته باشند. رفتار‌های خاص یا رفتار‌های ساختگی می‌تواند شخصیت آن را فاش کند، اما احتمالا کمکی به تشخیص فرد متقلب نمی‌کند.

با این حال، افراد متقلب نیت بدی دارند و نقاط ضعف دیگران را شکار می‌کنند. آن‌ها به دنبال افراد بسیار حساس و دلسوز هستند و سعی می‌کنند از محبت آن‌ها استفاده کنند. زیرا افراد مهربان و دلسوز هرگز از کمک به دیگران دریغ نمی‌کنند. یک فرد فریب کار این را می‌داند، بنابراین عمدا به نفع خود با روح و روان افراد مهربان دوست می‌شود. پس اگر می‌خواهید ویژگی‌های فرد فریبکار را بشناسید به خواندن این مطلب ادامه دهید!

به این نکات توجه کنید:

۱. یک فرد فریبکار مرتب دروغ می‌گوید، از ویژگی‌های فرد فریبکار

رفتار مشخصه شخصیت و نیات درونی آن‌ها است. یک فرد متقلب با آن چه در دل دارد فرق می‌کند. شخص متقلب و دروغگو اعتماد به نفس پایینی دارد؛ بنابراین برای اطمینان به خود اغراق می‌کند یا دروغ می‌گوید. آن‌ها همچنین می‌خواهند درک عمیقی بر باور مردم داشته باشند و تاثیر خوبی روی آن‌ها بگذارند. به عنوان مثال، اگر اخیرا در محل کار ارتقا یافته اند و کسی از آن‌ها بپرسد که چه کار می‌کنند، حقوق خود را چند برابر واقعی اش می‌گویند.

هنگامی که اطلاعاتی در مورد زندگی خود فاش می‌کنند، مراقب رفتار آن‌ها باشید. اگر بی قراری کنند، صورت خود را بی وقفه لمس کنند. مکرر پلک بزنند یا صدایشان تغییر کند، احتمالا دروغ می‌گویند. این رفتار‌ها نشان دهنده افزایش استرس یا واکنش ترس است و زمانی اتفاق می‌افتد که می‌خواهند از موقعیت ناراحت کننده‌ای فرار کنند.

۲. شخص متقلب از دیگران به نفع خود استفاده می‌کند

افراد دروغگو تمایل به روابط یک طرفه دارند و از طرف مقابل خود به نفع خودشان استفاده می‌کنند. آن‌ها هرگز راضی نیستند و قبل از این که به سراغ قربانی بعدی خود بروند. فرد قبلی را به کل نابود می‌کنند. یک فرد متقلب دیگران را وادار می‌کنند تا آنچه را که می‌خواهند به آن‌ها بدهند و هرگز به عواقب اعمال خود فکر نمی‌کند. آن‌ها به هیچکس احترام نمی‌گذارند و فقط مراقب خود هستند.

در واقع چنین افرادی خودشیفته هستند و از جذابیت خود برای تاثیرگذاری بر دیگران استفاده می‌کنند. هنگامی که تحت طلسم آن‌ها قرار گرفتید، بازگشت قبل کمی دشوار است.

۳. شخص فریبکار به نظر دیگران اهمیت می‌دهند

شما ممکن است از یک فرد خود محور و خودشیفته راضی نباشید. با این حال، کسی که دارای ویژگی خودشیفتگی است، عزت نفس پایینی دارد و برای تایید به دیگران وابسته است. بنابراین، آن‌ها هر کاری می‌کنند تا نظر دیگران را جلب کنند. اما نه به این دلیل که واقعا به مردم اهمیت می‌دهند. بلکه آن‌ها را راضی می‌کنند تا زودتر به آنچه می‌خواهند برسند.
اگر با کسی ملاقات کردید که بیش از حد جذاب یا صمیمی به نظر می‌رسد، حتما زنگ خطر را فعال کنید. خوب بودن یک چیز است، اما زیاده روی در آن می‌تواند به یک انگیزه اساسی اشاره کند.

۴. مدام در مورد دیگران بدگویی می‌کنند، از ویژگی‌ها فرد فریبکار

یک فرد متقلب پشت سر افراد صحبت می‌کند و از چنین رفتاری پشیمان نیستند. از آن جایی که آن‌ها عزت نفس پایینی دارند، می‌خواهند با این کار حس خوبی در خود ایجاد کنند. به علاوه، به آن‌ها کمک می‌کند که توسط گروهی که به دنبال چنین شایعاتی هستند نیز پذیرفته شوند.

اگر متوجه شدید که شخصی مرتبا در مورد مردم غیبت می‌کند، مراقب خود باشید و زیاد درباره خودتان به او اطلاعات ندهید. اگر بعدا طرف بد آن‌ها را بگیرید، آن‌ها در استفاده از این اطلاعات علیه شما تردید نخواهند کرد.

۵. یک فرد فریب کار مردم را قضاوت می‌کند و به ندرت با کسی تعارف دارند

افراد متقلب با تعریف و تمجید دیگران رشد می‌کنند، زیرا باعث افزایش عزت نفس آن‌ها می‌شود. با این حال، آن‌ها به ندرت واکنش متقابل انجام می‌دهند. زیرا نمی‌خواهند توجه کسی از آن‌ها برداشته شود. آن‌ها عمیقا احساس ناامنی می‌کنند و برای این حس شایستگی به تایید دیگران نیاز دارند. در واقع فرد فریبکار زمان زیادی را صرف قضاوت دیگران به خاطر اشتباهات یا عملکرد کاریشان می‌کنند، زیرا باعث می‌شود کمتر احساس خطر کنند. آن‌ها همچنین تعارفاتی می‌کنند که در ظاهر زیبا به نظر می‌رسند، اما شما را گیج می‌کنند. به عنوان مثال، آن‌ها ممکن است به شما برای ارتقای شغلی تبریک بگویند، اما جمله را چنین بیان کنند مثلا انتظار نداشتند شما به چنین مقامی برسید.

۶. زمانی که شما صحبت می‌کنید به سختی گوش می‌دهند، از ویژگی‌ها فرد فریبکار

چنین افرادی ممکن است وانمود کنند که به شما گوش می‌دهند. در حالی که سرشان به تلفن گرم است یا خود را مشغول کار دیگری می‌کنند. با این حال، هنگامی که با آن‌ها صحبت می‌کنید، کلمات شما از یک گوش می‌شنوند و از گوش دیگر خارج می‌کنند. در حالی که یک دوست خوب با تمام حواس خود به شما گوش می‌دهند، تایید می‌کنند یا از شما در مورد صحبت هایتان سوال می‌پرسند. آن‌ها گوش می‌دهند تا بفهمند و پاسخ دهند. اما یک فرد متقلب فقط وانمود می‌کند که گوش می‌دهد. وقتی با آن‌ها صحبت می‌کنید ذهن آن‌ها همیشه جای دیگری سیر می‌کند و در طول مکالمه بی حوصله و بی علاقه رفتار می‌کنند.

منبع : خبرنما

برچسب ها: متقلب ، شناسایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۵ ۰۵ فروردين ۱۴۰۲
اصلا اونی که نیست در ایران؟! فرد فریبکار
Iran (Islamic Republic of)
مصطفی
۰۱:۴۵ ۰۴ فروردين ۱۴۰۲
مطلب بسیار آموزنده و مفیدی بود در عین حال بسیار واقعی و درست . ممنون
Iran (Islamic Republic of)
Mfg
۱۵:۲۸ ۰۳ فروردين ۱۴۰۲
هر عملی - عکس العملی دارد وقتی یک عده پشت نقاب ظاهر می شوند چنان اونها را درفضای مجازی دور می‌زنند که آخرش فرد دروغگو و بد به نظر می رسد ضرب المثل را شنیدی میگن دیوار موش داره...
تو اینجا گوش، شما هستید و چرخیدن ما موش است. فضای مجازی مثل یک بازی شطرنج است و فضای مجازی نباید طرز زندگی خصوصی یک فرد را افشا کنه برای همون هر نوع رفتاری را که شایسته یک فرد نیست را مشاهده خواهید کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۲ ۰۳ فروردين ۱۴۰۲
شکرخدا من زود تشخیص میدم و نشون میدم ک‌متوجه شدم تا شاید دس برداره از دروغگویی ش و متقلب بودن ش

دیگه خدا اعلم