نظارت بهداشتی بر ۱۵ میلیون مرغ زنده جهت کشتار استان بوشهر
مهدی تنگستانی مکان در جمع خبرنگاران گقت: استان بوشهر با دارا بودن بیش از دویست مرغداری ظرفیت تولید و پرورش سالانه بیش از ۱۵ میلیون مرغ زنده کشتاری را دارد.
وی افزود: در سال ۱۴۰۱، ۱۵ میلیون و ۱۶۱ هزار و ۶۷۴ قطعه مرغ زنده کشتاری در قالب ۱۰ هزار ۴۴۵ محموله، نظارت بهداشتی قرنطینهای انجام گرفت.
مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر تصریح کرد: جهت جابجایی این محمولهها، گواهی حمل بهداشتی-قرنطینهای به مقصد کشتارگاههای داخل و خارج استان پس از تایید بهداشتی و سلامت از دامپزشک مرغداری، صادر شده و در کشتارگاه طیور پس از بازدید بهداشتی دامپزشک کشتارگاه از محموله ارسالی از مرغداری، اجازه کشتار داده شده است.
وی تاکید کرد: تمامی خودروهای حمل مرغ زنده از اداره کل دامپزشکی، کدبهداشتی حمل دارند و پس از تخلیه محموله مرغ، قفسها و خودرو جهت بارگیری مجدد، شستشو و ضدعفونی میشوند.
در حال حاضر کلیه گواهی حمل بهداشتی -قرنطینهای مرغ زنده توسط دامپزشکان مرغداریها با نظارت اداره کل دامپزشکی استان انجام میشود.