توصیه‌های کلی تغذیه در ماه مبارک رمضان

یکی از ابعاد تعالی انسان در ماه مبارک رمضان، رعایت آداب تغذیه در این ماه پرفیض است.

 ماه مبارک رمضان، فرصتی برای تعالی انسان در همه ابعاد است و تغذیه مناسب، در کنار "آداب روزه داری" در این ماه پربرکت، نقش موثری در سلامت جسم و روح خواهد داشت.

به گفته ابراهیم فلاحی از متخصصان تغذیه لرستانی روزه داران بهتر است افطار خود را با شیر ولرم، آب ولرم، چای کمرنگ و خرما و عسل باز کنند همچنین می‌توانند از نان و پنیر، آش، حلیم کم روغن و تخم مرغ در وعده افطار استفاده کنند.

مهناز مردانی از دیگر متخصصان لرستانی نیز گفت: ایام ماه مبارک رمضان ایام پرخوری و زیاده روی نیست بلکه باید از خوردن غذا‌های پرچرب و پرقند، فست فود‌ها، آبگوشت و کله پاچه پرهیز کرد تا دچار بیماری نشویم.

مردانی افزود: در این ایام روزه داران باید آب، آب میوه، شیر، دوغ، میوه و سبزی را بیشتر در سفره غذایی خود قرار دهند.

برچسب ها: رمضان ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار