دیدار نوروزی مدیران دستگاههای اجرایی و نهادهای چهارمحال و بختیاری در نمازخانه استانداری امروز یکشنبه ششم فروردین ماه ۱۴۰۲ در حالی برگزار شد که استاندار با تاکید بر عملیاتی شدن شعار سال و دوری از تشریفات برای آن در استان، خبرهای امیدآفرینی را برای ۱۴۰۲داد که تحقق آنها باعث رشد و توسعه این استان کشور میشود.
اختصاص اعتبارات سفر رئیس جمهور به چهارمحال و بختیاری، سند توسعه و پیشرفت استان، فراهم شدن زمینه توسعه گلخانهها، افزایش بهرهوری در بخش کشاورزی و توسعه کشاورزی نوین، طرح جامع آب استان، جهاد آبرسانی به روستاها، اعلام آمادگی بنیادها و هلدینگهای بزرگ برای سرمایه گذاری و توسعه زیرساختهای ارتباطی از جمله خبرهایی بود که استاندار در این نشست آنها را بیان، بازگو و یادآوری کرد.
غلامعلی حیدری به اختصاص چهار هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به استان در سال ۱۴۰۱ اشاره کرد و گفت: این میزان اعتبار به اندازه شش سال اعتبار سالهای گذشته است که با جذب آن طرحهای بسیاری بهرهبرداری و رونق چشمگیری در استان شکل میگیرد.
وی افزود: هر سال رهبر معظم انقلاب متناسب با شرایط روز و متقضیات زمان شعاری انتخاب میکنند که شعار امسال مبنی بر «مهار تورم و رشد تولید» نیز نشانه هوشمندی و تدبیر ایشان است و اجرایی کردن آن از سوی کارگزاران و دستگاههای اجرایی موجب ترقی و آبادانی کشور میشود.
حیدری اضافه کرد: پارسال برای کشور و استان با فراز و نشیبهای بسیاری همراه بود که به یاری خدا و با اتحاد، همدلی، رهبری مدبرانه رهبر معظم انقلاب و تلاش دولت مردمی سیزدهم از تهدیدها گذر کردیم و جنگ رسانهای که دشمن علیه کشور به راه انداخته بود، با شکست روبرو شد.
بیشتر بخوانید
وی حضور همیشه در صحنه مردم را از مهمترین علل پیشبرد بهتر امور استان و کشور دانست و گفت: دشمن تلاش کرد تا با راهاندازی اغتشاشات، بین مردم و نظام شکاف ایجاد کند، اما مردم غیور و مومن استان و کشور با حضور حماسی خود در ۲۲ بهمن بار دیگر ثابت کردند که وفادار به آرمانهای انقلاب هستند و نقشه دشمن را خنثی کردند.
حیدری تصریح کرد: پارسال اگر چه موضوعاتی نظیر کمآبی، سیل و بارش برف میتوانست به بحران بزرگی در استان تبدیل شود، اما با انسجام، همدلی و کار جهادی این موضوعات مدیریت شد و در کنار آن با سفر رییسجمهور به استان و اختصاص اعتبار قابل توجه به بخشهای مختلف زمینه رشد و توسعه بیش از پیش استان فراهم شد.
وی اظهار داشت: پارسال سند توسعه و پیشرفت استان در شورای برنامهریزی و توسعه به تصویب رسید و اکنون به عنوان سند و چراغ راه استان در بخشهای مختلف تبدیل شده است.
حیدری استفاده از ظرفیت بنیادها و هلدینگهای ملی را از دیگر برنامههای استان در سال ۱۴۰۱ برشمرد وگفت: استفاده از ظرفیت بنیاد مستضعفان، صندوق بازنشستگی و شستا (شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی) بخشی از این فعالیتها بوده است و این برنامه در سال جدید نیز به جد پیگیری میشود بهطوریکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی سه هزار میلیارد اعتبار در استان سرمایهگذاری میکند.
به گفته وی، در بخش صنعت چندین شهرک از جمله نخستین شهرک صنعتی بخش خصوصی استان کلنگزنی شد و تعدادی از واحدهای تولیدی راکد به چرخه تولید بازگشت.
حیدری افزود: در سال جدید برای مهار تورم نیاز به رشد تولید از نوع دانشبنیان داریم چراکه تولید دانشبنیان بهرهوری را افزایش میدهد.
وی احداث ۵۰۰ هکتار گلخانه را برای سال جدید هدفگذاری بخش کشاورزی استان اعلام کرد و گفت: در حالیکه پیش از دولت سیزدهم تنها ۳۰ هکتار گلخانه در استان وجود داشت، اما در حال حاضر مراحل اجرایی کردن ۳۵۰ هکتار گلخانه در حال انجام است.
حیدری اجرای طرح الگوی کشت، توسعه مجتمعهای دامپروری، مکانیزه کردن باغات و حل اختلافات اراضی را از دیگر برنامههای مهم استان در بخش کشاورزی برای رشد تولید و تحقق شعار سال عنوان کرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: توسعه صادرات و الزام واحدهای صنعتی به صادرات محصولات خود از گمرک استان، توسعه صنایع، تقویت گردشگری روستایی و بومگردی و استفاده از بخش خصوصی از دیگر برنامههای استان برای تحقق شعار سال است.
وی همچنین از تحقق ۷۰ درصدی اعتبارات سفر رییسجمهور به استان خبر داد و افزود: این موضوع در پیشبرد برنامهها و اجرای طرحهای مهم و پیشران بسیار موثر بوده است.
حیدری بر ضرورت اطلاعرسانی فعالیتهای دولت از سوی مدیران استان تاکید و اضافه کرد: باید با اطلاعرسانی صحیح و گسترده خدمات نظام و دولت در جامعه امیدآفرینی کرد.
وی تهیه طرح جامع آب را از دیگر برنامههای مطلوب استان در سال ۱۴۰۱ برشمرد و گفت: در این سند سهمیه همه بخشها بهطور دقیق مشخص و برای آن برنامهریزی میشود.
استاندار چهارمحال و بختیاری تامین آب پایدار را از وعدههای محقق شده دولت سیزدهم در استان عنوان کرد و ادامه داد: در حال حاضر طرحی که آب نیمی از جمعیت استان را تامین میکند پس از سالها بهطور آزمایشی وارد مدار شده است و با طرح جهاد آبرسانی و اجرای سدهای باباحیدر، بیدکان، گهرو و آقبلاغ گام مهمی در راستای تامین آب پایدار استان انجام شده است.