صید آبادی ضمن بیان اینکه از ۲۴ اسفند لغایت پنجم فروردین بالغ بر سه هزار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شاهرود و میامی صورت گرفته است، ابراز داشت: در طرح نوروزی تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی شهرها و روستاهای تابعه مورد پایش و بازرسی قرار گرفته است.
وی ضمن بیان اینکه مراکز اقامتی، هتلها، اقامتگاهها و مدارس اسکان نیز به لحاظ رعایت مسائل بهداشتی بازرسی شدند، افزود: به واحدهای متخلف تذکرات لازم داده شده است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بابیان اینکه ۱۵۰ بازرسی از سامانه آبرسانی نیز انجام شده است، ابراز داشت: تعداد ۶۹۷ مورد کلرسنجی و ۷۳ مورد نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی صورت گرفته است.
صید آبادی ضمن بیان اینکه دو هزار و ۸۹۲ مورد آموزش چهره به چهره به شاغلان واحدهای صنفی داده شده است، تصریح کرد: پیرامون واحدهای صنفی باید گفت که ۳۰ مورد گشت مشترک با ادارات نیز صورت گرفته است.