جعفر جندقی، رئیس مرکز سلامت محیط و کار معاونت بهداشت گفت: ما در سه محور نظارتها را تشدید کردیم؛ اول بازرسیهای نوروزی بر رستورانها فست فودها، آجیل، شیرینی فروشیها و آرایشگاه ها؛ محور دوم نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی در هتلها، متلها، پانسیونها، گردشگریها، تفرجگاه و مرکز تفریحی بین راهی و محور سوم نظارت بر مراکز فروش اقلام خوراکی ماه مبارک رمضان از جمله شیرینیهای خاص این ماه مثل زولبیا ، بامیه ، رشته خوشکار، آش و حلیم است.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار معاونت بهداشت ادامه داد: این برنامه تا ۱۵ فروردین ادامه دارد و پس از آن تا پایان عید سعید فطر تحت عنوان برنامه تشدید نظارتهای ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
وی افزود : مردم میتوانند در صورت مشاهده هر گونه تخلفی موارد را به شماره ۱۹۰ وزارت بهداشت گزارش کنند و اطمینان داشته باشند که کارشناسان مرکز بهداشت محیط و کار وزارت بهداشت ظرف ۲۴ ساعت بازرسی و با معرفی متخلف به مراجع قضایی با واحد متخلف برخورد میشود.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار معاونت بهداشت گفت: حدود ۲هزار و ۱۲۸ واحد متخلف پلمب و ۵۰۰ هزار کیلو مواد غذایی ناسالم تا ۷ فروردین امحا شد.