رئیس ادارۀ سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: تاکنون ۱۶۰ بازدید از اماکن توزیع مواد غذایی مرتبط با ماه مبارک رمضان صورت گرفته است.

مهدی سعیدی رئیس ادارۀ سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون ۱۶۰ بازدید از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی مرتبط با ماه مبارک رمضان صورت گرفته است.

او افزود: این بازدیدها از مراکز تهیه و توزیع آش، حلیم، شله، زولبیا و بامیه صورت پذیرفته که ۲۰ مورد نمونه‌برداری انجام شده که پس از آزمایش‌های انجام شده و هم‌چنین رصد مشکلات بهداشتی در محیط و نحوۀ تهیۀ این مواد غذایی، ۷ متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.

 رئیس ادارۀ سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با تاکید بر این‌که تقارن نوروز و ماه مبارک رمضان منجر به تشدید بیش‌ازپیش نظارت‌ها بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی شده است ادامه داد: سلامت مردم خط قرمز بازرسان بهداشت محیط و حرفه‌ای است و در این مسیر هیچ اغماضی وجود نخواهد داشت. هم‌چنین از مردم تقاضا داریم تا با مشاهدۀ هرگونه تخلف، مراتب را جهت پیگیری با سامانۀ ۱۹۰ در میان بگذارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.