کاووسی مدیر کل دامپزشکی گلستان گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی از تاریخ ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ بر فرآوردهای گوشتی از تولید تا عرضه در فروشگاههای استان گلستان آغاز و تا ۵ اردیبهشت امسال ادامه دارد.
مدیرکل دامپزشکی استان گلستان افزود: در این طرح روزانه ۶۷ تیم بازرسی ثابت وسیار بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دام مانند کشتارگاههای دام و طیور، سردخانههای نگهداری فرآوردههای دامی، خوردوهای حمل فرآوردههای گوشتی و همچنین قصابیها، مرغفروشیها، ماهیفروشیها، رستورانها و غذافروشیها نظارت دارند.
کاووسی افزود: طی این مدت چهار هزار و ۶۵۶ فقره بازرسی از این مراکز انجام شده که برخی از این بازرسیها در قالب تیمهای مشترک با جهاد کشاورزی، تعزیرات حکومتی و بهداشت مشترک بوده است.
او تاکید کرد: شماره ۱۵۱۲ به شکل شبانهروزی برای رسیدگی به گزارشهای مردمی در خصوص تخلفات این حوزه در نظر گرفته شده است.