ابراهیم کرمانینژاد، مدیر طرح آموزش قرائت «بشری» گفت: هدف اصلی و غایت قلبی ما انس پیدا کردن با قرآن کریم از سوی مردم است. سعی ما این است، ترس مردم و ذهنیت سخت بودن قرائت قرآن را از بین ببریم و به روشی نوین و بهروز قرائت صحیح را به مردم آموزش دهیم.
در طرح «بشری» پایه اصلی کار شنیدن است
وی افزود: سعی بر آن بود پایه کار را از کتاب و جزوه به سمت «شنیدن» تغییر دهیم. از لحاظ روانشناختی، طریقه شنیدن و تکرار، سرعت و کیفیت بهتری برای آموزش دارد و شوق شخص برای یادگیری را افزایش میدهد.
کرمانینژاد ادامه داد: طراح اصلی این طرح استاد صدیق است و این طرح ۲۲ سال عمر دارد، اما یک سالی است که به شکل عملیتر ارائه میشود. بعد از روی کار آمدن دولت آقای رئیسی ما فعالیتمان برای عمومیسازی گسترش پیدا کرد و در یک سال با حضور در ۲۸ استان، ۲۸ دوره را اجرا کردیم که مستندات آن نیز موجود است.
برای آموزش از حروف ساده شروع میکنیم
مدیر طرح آموزش قرائت «بشری» اشاره کرد: همانطور که گذشت باید صعوبت یادگیری کنار گذاشته شود. ما سعی کردیم برای آموزش از حروف ساده شروع کرده و به سمت جملات و آیات حرکت کنیم، چرا که قصدمان این است ابتدا بنای ذهنی شخص نسبت به آموزش قرآن تصحیح شود تا روند یادگیری به مراتب تقویت شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: کل جزوه ما ۴ صفحه است که هر خط آن یک درس است. دو صفحه اول به کلمات اختصاص دارد و دو صفحه به جملات و آیات.
یادآور میشود، سیامین دوره نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم از ۱۲ تا ۲۵ فروردین با شعار «میخوانمت» در مصلی امام خمینی (ره) تهران برپا میشود. زمان بازدید از این نمایشگاه از ساعت ۱۷ تا یک بامداد خواهد بود.