تولید بیش از سه هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز در خراسان رضوی

مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت:طی نیمه اسفند پارسال تا ۱۳ فروردین امسال در استان سه هزار و ۵۲۰ تن گوشت قرمز تولید شده است.

جواد اعلمی مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: این میزان گوشت قرمز تولیدی از ذبح ۱۴۰ هزار راس دام سبک و سنگین به دست آمده است.

او با اشاره به فعالیت ۳۳ کشتارگاه دام سنگین و سبک در خراسان رضوی افزود: دام سبک کشتار شده طی این مدت ۸۲ هزار و ۵۰۰ راس با تولید۲ هزار تن گوشت بوده است.

مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی ادامه داد: در مجموع پنج تن گوشت قرمز ضبط شده است که ۶۴۲ کیلوگرم آن دام سبک و بقیه گوشت دام سنگین بوده است.

اعلمی بیان کرد: علاوه بر این، طی مدت ۱۲ هزار تن گوشت مرغ در استان با کشتار ۶ میلیون و ۱۴۲ هزار قطعه مرغ گوشتی تولید شده است.

اعلمی با اشاره به فعالیت ۱۳ کشتارگاه طیور در خراسان رضوی بیان کرد: ۵۴ هزار قطعه مرغ گوشتی به وزن ۴۷ تن نیز طی این مدت معدوم شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار