محمد امین توکلی زاده در یکصد و سی و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی اقدامات معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در ایام نوروز ۱۴۰۲ و ماه مبارک رمضان با بیان اینکه اعضای شورا همگی با هم بر فعالیت ما نظارت دارند و ما را تشویق میکنند، اظهار کرد: سال ۱۴۰۱ سال متفاوتی بود و پیش بینی نمیشد چالشهای امنیتی و سیاسی ایجاد شود، اما به زعم عمده کارشناسان، زیرساختهای چالشهای سال قبل عمدتاً در حوزه فرهنگی و اجتماعی بود.
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه زیرساخت چالشها را باید در همین حوزه جستجو کنیم، خاطرنشان کرد: هجمه جهانی علیه انقلاب اسلامی، احساس میکرد میتواند در سال ۱۴۰۱ کاری را در کف خیابانهای تهران انجام دهد، اما خوشبختانه در این جنگ به اهداف خود دست پیدا نکردند.
وی در ادامه یادآور شد: بخش اعظمی از اقدامات حاصل تلاش فرزندان انقلاب اسلامی در حوزه فرهنگی و اجتماعی بود و این توانایی در تهران ثابت شد که کاملا قابل رصد و مقایسه است و هیچ مناسبت و رویدادی را در سال قبل نمیتوان با سال ۱۴۰۰ مقایسه کرد.
توکلی زاده با بیان اینکه در مقابله با هجمهها جبهه فرهنگی در تهران شکل گرفت، تصریح کرد: شهرداری تهران در کنار سایر دستگاههای فرهنگی قرار گرفت و رویدادهایی همچون پویش سلام فرمانده، سرزمین امام رضاییها و حماسه اربعین را شاهد بودیم.
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه شهرداری از این مرحله عبور کرد، گفت: جریان فرهنگی در مدیریت شهری هم مبتکر است و هم حمایت و اجرا میکند؛ هر اتفاق مهمی در شهر تهران به مشارکت شهرداری در پشتیبانی، طراحی و اجرا نیاز دارد.
وی با تأکید بر اینکه در موضوع عفاف و حجاب نیز همین جبهه باید وارد عمل شود، خاطرنشان کرد: ما در ایام نوروز ۲ جلسه مفصل با حضور شهردار تهران داشتیم و با یک به یک شرکتها و سازمانها طراحی ویژهای انجام شد که بخش عمده فعالیتهای ما در این زمینه ایجابی و بخشی دیگر نیز انضباطی و نظمدهی خواهد بود که نتایج آن را خواهیم دید.
توکلی زاده با اشاره به اجرای طرح «بهار ایران» در تهران، گفت: یکی از مهمترین مناسبتها در این طرح، بسته برنامههای دهه فجر بود و همکاران ما در معاونتها و سازمانها پای کار بودند و ما نیز پنج پهنه را در ۲۲ بهمن در نظر گرفتیم و شهر یکپارچه نورافشانی شد.
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه تمام شهرداریهای کلانشهرها برای اجرای برنامههای نیمه شعبان فراخوانده شدند، خاطرنشان کرد: مسئولیتها برای کلانشهرها تعیین و در تهران ۱۱۰ نقطه در محلات تهران با توافق سایر دستگاهها برای برگزاری جشنها انتخاب شد.
وی با بیان اینکه برنامه ریزی برای سال نو نیز انجام شده بود، اظهار کرد: مراکز زیر نظر معاونت فرهنگی و اجتماعی تلاش کردند محیط شادابی را برای مردم ایجاد کنند چراکه تلاش سیستم ضد نظام این بود که روزها را تاریک، غمگین و سیاه نشان دهند و ما برنامه ریزی کردیم که مراسم مردمی بزرگی را با جمعیت بالا اجرا کنیم و در همین راستا کلان پروژهای پیش بینی شد.
توکلی زاده با تأکید بر اینکه افتتاحیه این کلان پروژه برای ما مهم بود، گفت: ۵۰ کارناوال و ۱۰۰ گروه فرهنگی و هنری در این کلان پروژه حضور داشتند و پس از این مراسم در سطح شهر حضور داشتند.
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: کارناوالها در ترمینال ها، فرودگاه ها، ورودیهای شهر و سایر نقاط شهر به اجرای برنامه پرداختند و علاوه بر این با محوریت مناطق جنوب شهر، پهنههای منطقهای شکل گرفت.
وی با اشاره به اجرای برنامههایی در بوستان ملت، میدان آزادی، بوستان پلیس، آزادگان، ملت، نهج البلاغه، دریاچه خلیج فارس و برج میلاد تصریح کرد: ۲۰ برنامه ورزشی و تفریحی رایگان در دهکدههای ورزشی برگزار و با استقبال خوبی از سوی گردشگران مواجه شد.