یکی از شیرینیهای مناسب برای وعده افطار، دوشاب است که اغلب در شمال کشور تهیه میشود. توضیحاتی را درباره این شیرینی سنتی و نحوه تهیه آن در ویدئوی زیر میشنوید.
البته اساسا و در اصل اصطلاح دوشاب کلمه ترکی که شیره انگور هستش که تو استان های دیگه کشورمون هم اگه شیره محصولی رو بگیرن دوشاب میگن
و فوق العاده مقوی فقط کافیه تا یه تحقیق کوچیکه کنین تا بدونین چه معرکه ای هستش حالا چه دوشاب انگور یا خرما یا ...خیلی غذاها و شیرینی ها هم میشه باهاش پخت
و فوق العاده مقوی فقط کافیه تا یه تحقیق کوچیکه کنین تا بدونین چه معرکه ای هستش حالا چه دوشاب انگور یا خرما یا ...خیلی غذاها و شیرینی ها هم میشه باهاش پخت