رییس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری، از تحویل بیش از ۶۰ دستگاه، ادوات و پهباد به کشاورزان خبرداد.

حسین برزگر گفت: از ابتدای آغاز طرح جهش تولید در دیم زار‌ها بیش از ۶۰ دستگاه، کارنده کشت مستقیم غلات دیم از محل اعتبارات طرح جهش تولید در دیمزار‌ها به ناوگان کشت استان اضافه گردید که مجموع ماشین آلات خریداری شده از محل تسهیلات اعتباری مکانیزاسیون و طرح جهش تولید در سال‌های آینده افزایش چشمگیری در سطح کشت مکانیزه غلات استان بوجود خواهد آورد که نتیجه آن افزایش عملکرد در واحد سطح و افزایش تولید استان خواهد شد.

وی بیان کرد: از محل تسهیلات خط اعتباری شماره ۱۰ مکانیزاسیون، انواع کارنده‌های کشت مستقیم و انواع خاکورز حفاظتی، دستگاه‌های بوجاری، انواع تیلر باغی و سمپاش، پهباد سمپاش و دستگاه‌های داشت و برداشت محصولات کشاورزی و تراکتور باغی و تجهیزات مورد نیاز مزارع پرورش ماهی و واحد‌های پرورش دام و طیور به ناوگان ماشینی استان افزوده گردید که با اضافه شدن این ادوات و ماشین آلات درجه مکانیزاسیون استان از ۸۳ درصد به حدود ۸۸ درصد ارتقاء یافت.


بیشتر بخوانید


برزگر اظهار کرد: با اجرای طرح حمایت از تجهیز و نوسازی ناوگان ماشینی بخش کشاورزی و تخصیص تسهیلات خط اعتباری شماره ۱۰ مکانیزاسیون، شاخص ضریب مکانیزاسیون استان امسال به میزان شش صدم درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است و به میزان ۲۵/۲ درصد رسیده است.

وی افزود: با پیگیر‌ی‌های انجام شده از محل منابع خط اعتباری شماره ۱۰ مکانیزاسیون، در راستای تجهیز و نوسازی ناوگان ماشینی بخش کشاورزی استان سال گذشته در مرحله اول ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار به استان ابلاغ گردید و با پیگیری‌های انجام شده مبلغ ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبارات تکمیلی به استان اختصاص یافت. از مجموع تسهیلات اختصاص یافته به استان تا پایان اسفندماه سال گذشته مبلغ ۴۷۱ میلیارد ریال تسهیلات برای مکانیزاسیون بخش کشاورزی پرداخت شد.

برزگر ادامه داد: پارسال بدلیل عدم تخصیص تراکتور تسهیلاتی به استان توسط شرکت تراکتور سازی ایران متاسفانه هیچ تراکتور تسهیلاتی به متقاضیان واگذار نگردید و فقط از طریق فروش نقدی توسط نمایندگی‌های شرکت تراکتور سازی در استان تعداد ۳۲۵ دستگاه انواع تراکتور‌های ۴ و ۶ سیلندر و تراکتور‌های باغی بین متقاضیان در سطح استان تا پایان اسفند ماه توزیع گردید.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: هدف سازمان در سال جاری گرفتن سهمیه تراکتور تسهیلاتی از شرکت تراکتور سازی ایران به منظور افزایش و نوسازی تراکتور‌های بخش کشاورزی است که مکاتباتی در این خصوص با وزارت متبوع و شرکت تراکتور سازی انجام شده است. همچنین طی پیگیری‌های انجام شده از طریق مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع وزارت جهاد کشاورزی قول مساعد دادند که ان شااله تسهیلات خط اعتباری مکانیزاسیون در سال جاری در ابتدای سال به استان تخصیص یابد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار