محسن چهکندی این آمار را به ۴۸ هزار نفر شهرنشین و ۱۲ هزار روستانشین تقسیم کرد و اظهار داشت: در اجرای پروژههای تامین آب شهرستان ۲۴۰ میلیارد ریال اعتبار صرف شده است.
وی در همین رابطه اظهارداشت: با حفر و تجهیز چهار حلقه چاه در دو شهر و ۲۰ روستا توان تولید آب امور آبفا خواف از ۶۶۱ لیتر برثانیه به ۷۵۳ لیتر برثانیه افزایش یافت.
وی اجرای ۲۶ کیلومتر خط انتقال، ساخت چهار ایستگاه پمپاژ و ۶۵۰ مترمکعب مخزن ذخیره آب شرب را از دیگر اقدامات امور خواف در قالب طرحهای آبرسانی شهرستان برشمرد و گفت:آب مورد نیاز مشترکان شهرستان از طریق۸۵۰ کیلومتر شبکه توزیع و ۳۵۰ کیلومتر خط انتقال تامین میشود.
به گفته وی سال گذشته نسبت به توسعه ۸.۵ کیلومتر شبکه توزیع و خط انتقال و همچنین ۱۴ کیلومتر اصلاح شبکه اقدام و شش هزار و ۸۶۰ اتفاق و حادثه در خطوط انتقال، شبکه توزیع و انشعابات آب شهرستان نیزبرطرف شد.
وی در ادامه از خرید و راه اندازی ۸ دستگاه کلریناتور با هدف، گندزدایی منابع آب شرب ۵۱ شهر و روستا در این شهرستان مرزی خبرداد و یادآورشد: برای رفع تنش آبی روستاهای شهرستان در پیک مصرف نیز، ۱۸ هزار مترمکعب آب سالم و بهداشتی تانکری به مناطق مورد نظر حمل شد.
" چهکندی" با بیان اینکه ۳۵ الکتروپمپ در پنج شهر و ۳۰ روستا، بدلیل فرسودگی و مهندسی مجدد تعویض و سه حلقه چاه و دو باب مخزن هم به سیستم تله متری مجهز شد، این اقدام را در کاهش هدررفت آب ناشی از سرریز مخازن و قطعی آب بدلیل عدم اطلاع از کارکرد الکتروپمپ مثبت ارزیابی کرد.
وی تاکید کرد: با تلاش همکاران ۱۸۰ انشعاب غیرمجاز آب در کاربریهای مسکونی، ساخت و ساز و کشاورزی کشف که نیمی از آنها، به مجازتبدیل شد.