وحید جعفری رئیس گروه سلامت و محیط کار معاونت بهداشتی استان یزد با اشاره به اجرای طرح سلامت نوروزی از ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ تا ۱۴ فرورردین امسال گفت: ۲۴ هزار و ۹۹۰ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی از سوی کارشناسان بهداشت محیط استان یزد انجام شد.
او ادامه داد: در این بازرسیها ۳۳۷ مورد به مراجع قضایی معرفی و ۸۰ مرکز متخلف نیز پلمب شدند.
رئیس گروه سلامت و محیط کار معاونت بهداشتی استان یزد افزود: همچنین در این مدت، ۱۹ هزار و ۸۴۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شده است.
او افزود: در این بازه زمانی از ۵۸۳ مرکز اقامتی، هزار و ۲۷۱ مراکز و اماکن بین راهی، ۱۴ هزار و ۵۰۹ مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، هفت هزار و ۶۲۳ اماکن عمومی و ۹۱ پایانه مسافربری بازرسی شده است.
جعفری تصریح کرد: همچنین هفت هزار و ۱۷۰ مورد کلرسنجی منابع آب و ۱۴ هزار و ۶۰۹ مورد سنجش پرتابل سطوح و مواد غذایی نیز از سوی کارشناسان بهداشت محیط استان یزد انجام شده است.