۳۷۷ هزار و ۱۰۵ نفر مهاجر افغانستانی، سال گذشته هنگام خروج از ایران، در گذرگاه مرزی دوغارون، آموزش‌های لازم در زمینه خطرات مین فراگرفتند.

هادی رمضانی رئیس جمعیت هلال احمر تایباد گفت: این رقم نسبت به سال ۱۴۰۰، ۳۰ درصد افزایش داشته است.

او افزود: این اقدام انسان‌دوستانه توسط جمعیت هلال احمر تایباد با برگزاری روزانه ۳۵ کلاس آموزشی در مرکز آگاه رسانی از خطرات مین و مواد منفجره جمعیت هلال احمر، انجام شد.

رئیس جمعیت هلال احمر تایباد ادامه داد: در چهارچوب این طرح، سال گذشته ۳۵۳ هزار و ۱۲۰ نفر مرد، ۱۲ هزار و ۹۱۶ نفر زن، پنج هزار و ۸۴۸ نفر پسر و پنج هزار و ۲۲۱ نفر دختر این آموزش‌ها را فرا گرفتند.

رمضانی بیان کرد: این آموزش‌ها توسط مربیان ایرانی و افغانستانی در معبر زمینی دوغارون انجام می‌شود.

او تصریح کرد: سال گذشته به طور میانگین روزانه هزار و ۴۰۰ نفر در مرکز پیش آگاهی از خطرات مین در مرز دوغارون آموزش دیده اند.

رئیس جمعیت هلال احمر تایباد تاکید کرد: مرکز پیش آگاهی از خطرات مین جمعیت هلال احمر تایباد از سال ۱۳۸۴ در مرز دوغارون فعال شد که با شیوع بیماری کووید-۱۹، به علت کاهش خروج اتباع افغانستانی از ایران، این مرکز آموزشی چند ماه تعطیل شد.

رمضانی، آموزش تشخیص انواع مین و گلوله‌های منفجر نشده، نحوه برخورد با مصدومان، آشنایی با رنگ ها، تابلو‌ها و محل‌های مین‌گذاری را از مهمترین آموزش‌های ارائه شده به مهاجران افغانستانی در این مرکز برشمرد.

او افزود: بر اساس آمار‌های مرکز مین افغانستان، از سال ۲۰۰۵ میلادی ماهانه ۱۷۲ نفر از شهروندان آن کشور بر اثر برخورد با مین جان باخته‌اند و در پی آموزش‌های ارائه شده این رقم به ماهانه ۴۰ نفر کاهش یافته است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار