نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی به همراه جمعی از مدیران کل عازم منطقه سیلاب کلوار در شهرستان مارگون شد و از نزدیک مشکلات و درخواستهای مردم این منطقه را بررسی کرد.
نماینده مردم سیلاب و کلوار در این بازدید با بیان اینکه مردم این منطقه از حجم مشکلات جان به لب شدهاند گفت: از عمده مشکلات مردم سیلاب و کلوار جاده دسترسی از امامزاده شاه غالب به سمت روستای عدور در مرز کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری است.
درخشان افزود: با توجه به اینکه زائران زیادی از استانهای همجوار به منطقه سیلاب و کلوار میآیند و امامزاده شاه غالب یکی از زائرپذیرترین امامزاده ها در استان است، قطعاً با حل مشکلات جاده دسترسی و ارتباطی در این منطقه شاهد رشد و رونق خواهیم بود.
وی اضافه کرد: آب آشامیدنی منطقه سیلاب کلوار با مشکلات متعددی روبرو است و در زمان بارشها گل آلود میشود و بیشتر پمپهای آب آشامیدنی فرسوده و از کار افتاده است.
درخشنان ادامه داد: مطالبه مهم دیگر مردم منطقه سیلاب کلوار گازرسانی به این منطقه است و با اینکه وعده اختصاص صد میلیارد تومان برای گازرسانی به این منطقه داده شده، اما تا کار اجرا نشود مردم این وعدهها را قبول نمیکنند.
وی بیان کرد: تسهیلات اشتغالزایی کمیته امداد امام خمینی(ره) به عنوان چهار درصد به مردم ارائه میشود که با یک حساب ساده متوجه میشویم که سود این تسهیلات بیشتر است و انتظار داریم در ارائه تسهیلات و همچنین تعیین سود تسهیلات نظارت و بررسی لازم صورت بگیرد.
یکی اعضای شورای اسلامی منطقه سیلاب و کلوار نیز با اشاره به روند کار در جاده دسترسی یه این منطقه گفت: پیمانکار این جاده کار را رها کرده و با شنیدن خبر سفر مسئولان به منطقه به صورت نمادین ماشینآلات را به کار انداخت، در حالی که ما برای یک دستگاه بیل یا لودر بارها مراجعه کردیم و به نتیجه نرسیدیم.
نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی هدف از این سفر یک روزه مدیران کل به منطقه سیلاب کلوار را شنیدن مشکلات از زبان مردم منطقه توسط مسئولان و لمس این مشکلات از نزدیک عنوان کرد و گفت:، مسئولان بدانند خدمات رسانی به مناطق سردسیری در شهرستانهای بویراحمد، دنا و مارگون هم از لحاظ هزینه هم از لحاظ زمان اجرا با مناطق گرمسیری متفاوت است و ارائه خدمات در این مناطق به اعتبار و زمان بیشتری نیاز دارد.
مهدی روشنفکر یکی از درخواستهای مهم مردم این منطقه را گازرسانی عنوان کرد و افزود: برای گازرسانی به زیلایی به غیر از اعتبار مصوب این طرح، ۱۷۴ میلیارد تومان دیگر نیز اختصاص داده شد.
روشنفکر هزینه گازرسانی به هر خانوار در منطقه زیلایی را بیش از پنجاه میلیون تومان اعلام کرد و ادامه داد: ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای گازرسانی به منطقه سیلاب و کلوار در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به مشکلات آب آشامیدنی منطقه سیلاب کلوار اضافه کرد: با کار کارشناسی منبع تامین آب این منطقه مشخص و اعتبارات مورد نیاز برای این طرح آبرسانی اختصاص داه میشود.
روشنفکر خطاب به پیمانکار طرح جاده دسترسی منطقه سیلاب و کلوار گفت: مردم منطقه نسبت به پیشرفت کار معترض هستند و با اینکه نسبت به شما شناخت دارم، اما کم کاری که باعث ناراحتی و نارضایتی مردم نسبت به نظام شود پذیرفتنی نیست و خواستار تعیین تکلیف و تسریع در روند کار هستیم.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: جاده دسترسی به سیلاب کلوار به عنوان یکی از مهمترین اولویتهای مجموعه اجرایی و مشکل مردم منطقه است و در بازدید امروز شاهد رشد کار بودیم و قرار شد تا پایان اردیبهشت پنج کیلومتر از این جاده آسفالت شود.
عیسی شهامت افزود: جاده مورد بحث دارای شیب تند و غیر استاندارد است و کار کردن در این شرایط با توجه به بارشهای سنگین سخت است، اما از این به بعد با توجه به فراهم شدن شرایط عذری پذیرفتنی نیست.
شهامت اضافه کرد: چهار کیلومتر باقی مانده نیز تا پایان اردیبهشت امسال با انتخاب پیمانکار باید به پایان برسد.
وی ادامه داد: برای رفع مشکل آب آشامیدنی روستا اگر چشمه مورد نظر اهالی منطقه مناسب استفاده است شرکت آب و فاضلاب تا ۱۰ روز آینده برآورد و مطالعه لازم را به استانداری ارائه کند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان طرح در استان در دست اجرا داریم گفت: نرخ خدمات رسانی در استان کهگیلویه و بویراحمد با توجه به شرایط جغرافیایی بسیار بالاتر از دیگر مناطق است و در همین استان برای ایجاد یک کیلومتر جاده ۸۰ میلیارد تومان اعتبار گذاشتیم.
فرماندار شهرستان مارگون گفت: در سیل گذشته در موضوع پایداری برق سیلاب و کلوار شرکت برق با تمام کمبودها پای کار بودند و دو خانوار در این مورد دارای مشکل هستند.
مختار اندر خور با بیان اینکه تخصیص بودجه و اعتبارات به صورت کند انجام میشود و این کار دست استان نیست، افزود: در سیل مانسون گذشته ۶۰ مورد خرابی شبکه آب داشتیم و پاکسازی و لایروبی، تعمیر پمپ، در منطقه سیلاب و کلوار انجام شد.
اندر خور اضافه کرد: امسال ۴۰ میلیارد تومان به تنش آبی شهرستان مارگون اختصاص داده شده که امیدواریم بخشی از تنش آبی در این شهرستان برطرف شود.
وی با بیان اینکه طرح مطالعاتی گازرسانی به سیلاب و کلوار در هفته آینده آغاز میشود گفت: با توجه به پیگیری نماینده مرکز استان در مجلس و استاندار استان صد میلیارد تومان اعتبار اولیه پیشبینی شده و گازرسانی به مناطق مورغم زیلایی، رِوِن و سیلاب و کلوار به صورت همزمان اجرا میشود.
مدیرکل جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: بر اساس سطح زیر کشت هر منطقه کود شیمیایی مورد نیاز کشاورزان توزیع میشود.
علی معتمدی پور با اذعان به قاچاق کود و آرد در برخی مناطق استان افزود: قطعاً توزیع این دو کالا مورد بررسی قرار میگیرد و در صورت نیاز سهمیه افزایش مییابد.
معتمدی پور گفت: اجرای طرحهای کشاورزی بدون مشارکت مردم امکان پذیر نیست، و آمادگی داریم همه اراضی کشاورزی دیم را پوشش داده و اراضی ملی را به کشت کشاورزی دیم اختصاص بدهیم.
عمادی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد هم در این سفر گفت: بنیاد مسکن استان آمادگی دارد تسهیلات مورد نیاز برای ساخت هزار واحد مسکونی در منطقه سیلاب و کلوار را پرداخت کند.