تولید سالیانه ۴۱ تن گوشت شترمرغ در سیستان و بلوچستان

۱۸ واحد پرورش صنعتی و ۳۹ واحد سنتی با ظرفیت تولید سالیانه ۴۱ تن گوشت در استان فعال است.

 محمدرضا سید حسینی  رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: واحدهای پرورش صنعتی شترمرغ، شامل پنج واحد پرورش شترمرغ توأم پرواری و مولد و ۱۳ واحد شترمرغ پرواری است که در مجموع ظرفیت پرورش ۶ هزار و ۴۰۰ قطعه شترمرغ پرواری و مولد را دارند.

محمدرضا سید حسینی با بیان اینکه با توجه‌ به شرایط آب‌ و هوایی این صنعت در استان در حال‌ توسعه است گفت: ۲۷ واحد پرواربندی سنتی ۵۰ قطعه‌ای شترمرغ و ۱۲ واحد پرورش شترمرغ مولد سنتی ۱۰ قطعه‌ای نیز با مشارکت بهره‌برداران و سازمان جهاد کشاورزی در این استان ساخته شده است.
وی افزود: منطقه سیستان بیشترین واحدهای پرورش شترمرغ را در سیستان و بلوچستان دارد و استان اصفهان عمده خریدار شترمرغ استان است.

حسینی تصریح کرد: توسعه پرورش شترمرغ در سیستان و بلوچستان به منظور توسعه منابع جدید پروتئینی، کمک به درآمد خانوار روستایی و اشتغالزایی از سال ۹۷ در قالب برنامه چهار ساله مورد توجه قرار گرفت.

وی افزود: افق تولید گوشت شترمرغ با توجه به بازار خوب داخلی و امکان صادرات آن به خارج از کشور در سیستان و بلوچستان روشن است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار