نورالدین الیاسی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایلام گفت: سیاستهای حمایتی از مشاغل خانگی و خرد امروزه در کشورهای مختلف دنیا با توجه به زودبازده بودن و نیاز به سرمایه گذاری کمتر، دنبال میشود، این رویکرد در کشورمان نیز بویژه در دهه ۸۰ مورد توجه قرار گرفته و با توسعه اینترنت و شبکههای اجتماعی فعالان این عرصه توانسته اند، مصولات خود را به فروش برسانند.
وی افزود: اهمیت توسعه مشاغل خانگی همچنین با توجه به اهداف اقتصاد مقاومتی میتواند در درآمدزایی و کمک به اقتصاد خانوادهها تاثیر چشمگیری داشته باشد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام یادآور شد: این موضوع در استان نیز طی سالهای اخیر پیگیری شده و دولت نیز حمایتهای ویژهای از فعالان این عرصه میکند، سال گذشته مجوز فعالیت برای پنج هزار و ۷۴۰ مورد مشاغل خانگی اعم از ثبت محور و مجوز محور در استان صادر شد.
الیاسی تاکید کرد: یک هزار و ۷۶۹ مورد از این تعداد پارسال موفق به دریافت تسهیلات شدند که مبلغ پرداختی به آنان ۷۴۰ میلیارد ریال بوده است.
وی اضافه کرد: تعداد اشتغالهای ایجاد شده در حوزه مشاغل خانگی استان ایلام در سال گذشته نیز یک هزار و ۷۶۹ نفر بوده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایلام برگزاری مستمر نشستهای شورای عالی اشتغال را در هماهنگی بین دستگاههای مسوول این حوزه مثمرثمر دانست و گفت: سال گذشته هفت جلسه این شورا برگزار شد.
الیاسی همچنین از برگزاری ۷۷ مورد گشت مشترک با همراهی سایر دستگاههای نظارتی در سال گذشته خبر داد.