علی شمسی گفت: بازارچه عامری از سالهای قبل در حال فعالیت است، بطوریکه تبدیل به خاطره شده است، بنابراین جمعآوری نتیجه بخش نیست، بلکه باید برای مدیریت آن، ساماندهی شود.
او میگوید: این بازار نخستین بازار قدیمی اهواز است که قبلا ساماندهی شده بود، اما در نحوه کار، به فرهنگ مردم توجه نشده بود و ساماندهی آن مناسب مردم این کلانشهر نبود و در نهایت آن طرح، شکست خورد، بنابراین در حال حاضر ساماندهی بازارچه عامری در دستور کار است.
آقای شمسی گفت: ۱۰ بازارچه در اهواز نیازمند ساماندهی هستند، حداقل ۵ بازارچه از این تعداد شامل؛ کیان، کسایی، صدف، نادری، عامری، خیابان خرمشهر، بازار منبع آب و بازار شب امسال ساماندهی خواهند شد.
به گفته سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری اهواز ساماندهی این ۱۰ بازارچه را عامل جلوگیری از ایجاد بازارچههای دیگر همانند آنها است و امسال برای ساماندهی بازارهای زرگان، کیان، عامری، بازار خیابان خرمشهر و بازار صدف برنامهریزی شده است.
این مقام مسئول میگوید: قرار است بازار عامری سنگ فرش و میز و بساط یک شکل با زیرساختهای نظافت برای کسبه ایجاد شود تا بازار رسمی بهداشتی داشته باشیم، البته بر اساس استعلامی که از ادارهها گرفته شده است، شرکت آبفا میخواهد یک خط فاضلاب از این بازار عبور دهد و قول داده از اردیبهشتماه کار خود را آغاز و در مدت ۳ تا ۴ ماه کار را تکمیل کند، بنابراین پس از تکمیل کار آبفا در این محل، کار ساماندهی بازار عامری آغاز خواهد شد.
او گفت: بازارچهای نیز برای ساماندهی بازار صدف در نظر گرفته شده است و پس از عید فطر، کسبه صدف به این بازار منتقل و این نقطه پاکسازی خواهد شد، همچنین در خیابان خرمشهر نیز بازارچهای با بیش از ۱۵۰ غرفه آمادهسازی شده است.
به گفته شمسی؛ پس از ساماندهی بازار صدف و خیابان خرمشهر، ساماندهی بازار کیان با اجرای چند طرح و کارهای کارشناسی، آغاز خواهد شد و پیش بینی میشود در ۶ ماه دوم سال، کار اجرایی در این بازار آغاز شود.
ابن مقام مسئول گفت: با توجه به فعالیت دستفروشان، ورودیها و خروجیهای شهر اهواز نیز وضعیت زیاد خوبی ندارند و این وضعیت زیبنده یک شهر و حتی روستا نیست و برای ساماندهی این نقاط نیز برنامهریزی میشود.