بنا براعلام سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، وسعت گلستانهای گل محمدی استان چهار هزار هکتار است که صد هکتار نسبت به پارسال افزایش یافته و پیش بینی میشود بیش از ۱۲ هزار تن محصول از آنها برداشت شود.
برداشت و فرآوری گل محمدی از فروردین در مناطق گرمسیر استان اصفهان آغاز میشود و به مرور در شهرستانهای معتدل و سردسیر ادامه مییابد.
شهرستانهای کاشان با دو هزار و ۶۰۰ هکتار، شاهین شهر و میمه با ۴۰۰ هکتار، گلپایگان با ۲۵۰ هکتار و آران و بیدگل با ۱۵۰ هکتار به ترتیب بیشترین سطح زیرکشت گل محمدی را در استان اصفهان دارند
در استان اصفهان بیش از دو هزار واحد سنتی و صنعتی در بخش فرآوری گل محمدی (گلاب، اسانس، دارو سازی و ...) فعال هستند.
همچنین چندین واحد تولید نهال کشت بافتی و قلمه ریشه دار از ارقام و ژنوتیپهای برتر گل محمدی کشور ازجمله رقم کاشان ۹۳ در استان مشغول به کار هستند.
استان اصفهان رتبه دوم تولید و رتبه سوم سطح زیرکشت گل محمدی را در کشور دارد.