علی رمضانپور مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید ۶۲ هزار و ۲۰۰ تن مرغ گوشتی در سال گذشته در واحدهای پرورش طیور استان خبر داد و گفت: در حال حاضر ۳۷۰ واحد مرغ گوشتی در استان فعال است.
وی اظهار اشت: ظرفیت این واحدهای تولیدی حدود ۸ میلیون قطعه است.
این مسئول پیش بینی کرد: تا پایان سال جاری ۶۳ هزار و ۲۰۰ تن گوشت مرغ در واحدهای مرغداری این استان تولید شود.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: این استان نقش مهمی در تامین محصولات دام و طیور کشور دارد و واحدهای پرورش طیور گوشتی این استان علاوه بر تامین مرغ مورد نیاز این استان بخشی از نیاز بازار استانهای همجوار را نیز تامین میکند.
به گفته وی؛ استان قزوین رتبه سیزدهم را در تولید گوشت مرغ در کشور دارد.
رمضانپور به اهمیت مصرف مرغ سایز اشاره کرد و گفت: مصرف مرغ سایز با توجه به فواید سلامت و اثرات مثبت افتصادی بایستی به شکل عملیاتی در این استان اجرایی شود.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اضافه کرد: استفاده از مرغ سایز یعنی مرغی که پس از ۴۲ روز کشتار شود جزو سیاست راهبردی این سازمان در استان هدف گذاری شده است.