حسین محمدی با اشاره به اینکه هم اکنون تنها ۲ پارکینگ برای وسایل نقلیه سنگین در گناباد و بیدخت از توابع این شهرستان فعالیت دارد، افزود: راه اندازی پایانه حمل و نقل نیازمند ایجاد زیرساختها و تامین اعتبار لازم است.
وی با اشاره به راه اندازی پایانه هوشمند حمل بار در آینده نزدیک در گناباد بیان کرد: در این راستا شرکتهای حمل و نقل از طریق فضای مجازی و یا پیامکی برای جابجایی بار به رانندگان اطلاع رسانی می کنند که این مساله در بهبود روند نویت دهی، جابجایی و انتقال کالا از این شهرستان به سایر نقاط نقش مهم دارد و در کنار آن ایجاد پایانه حمل و نقل بار ضروری است.
انجمن صنفی کارگری رانندگان حمل و نقل کالای گناباد امروز با انتشار نامه ای خطاب به فرماندار و نماینده مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرده است: نبود پایانه حمل و نقل بار موجب بیعدالتی در توزیع بار در این شهرستان شده است.
در ادامه این نامه که نسخه ای از آن روز یکشنبه در اختیار دفتر ایرنا قرار گرفته، آمده است: شهرستان گناباد با وجود ظرفیتهای بسیار در زمینه های حمل و نقل از داشتن پایانه حمل و نقل بی بهره است و مهمترین خواسته به حق پنج هزار و ۶۱۷ نفر راننده و کامیون دار گنابادی در بیش از ۴۰ دهه گذشته، احداث پایانه حمل و نقل در این شهرستان است.
در بخش دیگری از این نامه آمده است: به دلیل سهل انگاری برخی از مسوولان و نمایندگان ادوار گذشته گناباد در مجلس شورای اسلامی و مانع تراشی برخی از دلالان و شرکتهای حمل و نقل مشکل این قشر مظلوم و زحمتکش تاکنون حل نشده است که این موضوع علاوه بر ایجاد نارضایتی و سلب آرامش این قشر موجب بی عدالتی در توزیع بار و بروز مشکلاتی در سطح شهرستان گناباد و از جمله سرقت سوخت و از باکهای کامیونها و تریلی ها شده است.
در این نامه از نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی و فرماندار گناباد خواسته شده است: در جهت آرامش و آسایش شهروندان و رانندگان در جهت راه اندازی پایانه حمل و نقل در این شهرستان تمامی تلاش خود را داشته باشند.