اهواز میزبان نخستین سمپوزیوم DNA کشور

 دبیر علمی سمپوزیوم DNA گفت: ژن درمانی در آینده نه چندان دور مبنای درمان بسیاری از بیماری‌ها خواهد بود که این موضوع مهمترین محور سمپوزیوم یک روزه DNA در اهواز است.

علی حسین صابری  دبیر علمی سمپوزیوم DNA  در نشست خبری به مناسبت برگزاری سمپوزیوم یک روزه DNA در اهواز گفت: این سمپوزیوم در محور‌های ژنتیک پزشکی، تکنولوژی‌های جدید با قابلیت بررسی بیماری ژنتیکی با سرعت و دقت بالا که معرفی این تکنولوژی ابزار قدرتمندی در درمان است و ژن درمانی برگزار می‌شود.

او افزود: ژن درمانی برای بسیاری از بیماری‌های ژنتیک وراثتی و حتی سرطان کاربرد دارد و در دنیا سالهاست برای درمان سرطان از طریق ژن درمانی تحقیق صورت می‌گیرد.

 دبیر علمی سمپوزیوم DNA  ادامه داد: روز جهانی DNA به مناسبت انتشار نتایج کار ۲ دانشمند برجسته در سال ۱۹۵۳ نامگذاری شد و در سطح دنیا به ویژه در موسسات و مراکز تحقیقاتی هر ساله برنامه‌هایی برگزار می‌شود که امسال برای نخستین بار در کشور سمپوزیوم یک روزه DNA در سالن معاونت توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار خواهد شد.

آقای صابری  گفت: DNA در ابعاد کشاورزی، پزشکی قانونی، تشخیص و درمان بیماری‌ها کاربرد دارد.

او ابراز امیدواری کرد برگزاری این سمپوزیوم زمینه ساز اجرای پروژه‌های بزرگ و ارتباطات علمی موثرتر باشد.

 دبیر علمی سمپوزیوم DNA  می‌گوید: تمام سخنرانی‌ها به زبان انگلیسی است و سخنرانی‌های بین الملل به صورت مجازی حضور دارند، این سمپوزیوم پنجم اردیبهشت ماه در سالن جلسات معاونت توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار می‌شود.

مریم طهماسبی  دبیر اجرایی سمپوزیوم DNA گفت: برگزاری این سمپوزیوم فرصت مهمی برای دانشجویان است که با دستاورد‌های بین المللی و استادان مطرح ایران آشنا شوند.

او ادامه داد: ۶ سخنران در این برنامه حضور می‌یابند که ۲ نفر از برترین دانشمندان خارج کشور از آمریکا و کانادا و چهار نفر از استادان ایران و هفت سخنران برتر از دانشجویان و اساتید دستاورد‌های خود را ارائه می‌دهند.

 دبیر اجرایی سمپوزیوم DNA  گفت: ۶ پوستر نیز حول محور‌های یاد شده ارائه می‌شود و نفرات برتر در پایان اعلام خواهند شد و امید است با توجه به استقبال حاضران در سال‌های آینده به صورت همایش برگزار شود.

سید علی مرد مدیر امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز گفت: با برقراری ارتباطات بین المللی می‌توان راهکار‌های علمی را برای حل سوالات و ابهامات علمی کشف کرده و در تشخیص زودرس بیماری‌ها، پیشگیری و درمان به نقاط پیشرفته تری دست یابیم.

او  افزود: پارسال با وجود محدودیت‌های مختلف، سه رویداد بین المللی از جمله همایش علوم حرکت بالینی، سمپوزیوم بین المللی ایدز و همایش بین المللی بهداشت محیط با حضور بیش از ۵۰ کشور جهان در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار و ارتباطات بین المللی خوبی برقرار شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.