مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: کشتارگاه‌های دام و طیور و مراکز عرضه فرآورر‌های پروتئینی باید نسبت به استفاده از علامت استاندارد حلال و گواهی آن در روی محصولات خود اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

حجت الاسلام  نجفی در جلسه کارگروه توسعه و ترویج غذای حلال و سالم در سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: هماهنگی مابین دستگاه‌های متولی در زمینه نظارت و کنترل محصولات غذایی در زمینه بهداشتی و شرعی باید بیشتر باشد و با سوء استفاده کنندگان از علامت و گواهی حلال برخورد جدی می‌شود.

وی افزود: حلال بودن و سلامت غذای مردم خط قرمز دستگاه‌های ناظر بوده و همکاری مراکز تولید و عرضه و کشتار با واحد‌های ناظر در راستای بهداشت و رعایت مسائل شرعی امری لازم است.

کارگروه توسعه و ترویج غذای حلال و سالم با حضور مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجان شرقی به همراه معاونان و روسای آن مجموعه و نماینده اداره کل استاندارد آذربایجان شرقی و مدیران واحد‌های مرتبط در سازمان جهاد کشاورزی استان  به صورت ماهانه برگزار می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار