افسانه جهانی گفت: برشهای استانی نقشه مهندسی فرهنگی باید مبتنی بر زیستبوم فرهنگی و اجتماعی و متناسب با نیازهای استان تدوین شود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل در نشست کمیته اجتماعی، زنان و خانواده استان افزود: کمیتههای تخصصی موظفند بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، سند چشمانداز و سند آمایش استان اردبیل، مسائل اولویتدار استان را جهت بررسی در شورای فرهنگ عمومی تعیین کنند.
جهانی با اشاره به مسائلی، چون تغییر نگرش به ازدواج و فرزندآوری، تحقیر خانهداری و برخی گرایشهای غیرضابطهمند به اشتغال بیرونی، ناآگاهی از حقوق و تکالیف خانوادگی، تغییر سبک زندگی و...، برنامهریزی دقیق برای حل این مشکلات و تحکیم بنیان خانواده را از جمله مسائل اولویتدار فرهنگی بیان کرد.
او ادامه داد: هدف از تهیه نقشه مهندسی فرهنگی کشور بهعنوان سندی بالادستی، تحقق و تأمین نحوه تعامل موثر و پویای نظامهای اجتماعی، سیاسی و اقتصادی با نظام فرهنگی و تدوین سند جامع فرهنگی است تا این سند، مبنای حرکت تمام دستگاههای فرهنگی باشد.
گفتنی است؛ افزایش نشاط اجتماعی، ایجاد اشتغال پایدار برای زنان سرپرست خانوار با نگاه خانوادهمحوری و تبیین آییننامه تدوین و اجرای برشهای استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور و تعیین مسائل اولویتدار استان، از دیگر مسائلی بود که در این نشست مورد بحث و گفتگو واقع شد.