علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت با حضور در گردهمایی بزرگ نیروهای ولایی و انقلابی بابل در مدرسه صدر این شهرستان، گفت: تجارت خارجی جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۱ از ۱۰۰ میلیارد دلار هم عبور کرد و به ۱۱۲ میلیارد دلار رسید که نسبت به شروع دولت ۵۰ درصد افزایش یافت.
او افزود: در بحث خودرو در سال ۹۱ سالانه یک میلیون و ۷۰۰ هزار خودرو در کشور توزیع میشد که در دولت بعد از آن، به زیر ۸۰۰ هزار رسید و شهریور ۱۴۰۰ که دولت شروع به کار کرد زیر یک میلیون خودرو عرضه میشد.
بهادری جهرمی گفت:اما در بحث ارز در هشت سال قیمت ارز از سه هزار تومان به ۳۲ هزار تومان رسید و بعد مسئولان آن را به ۲۷ هزار تومان رساندند که این یعنی به ۹۰۰ درصد افزایش رسید.
او افزود: در هشت سال قبل از دولت سیزدهم، نه تنها رکورددار تورم در دولتهای بعد از انقلاب بلکه در ۱۰۰ سال اخیر بوده ایم.
بهادری جهرمی گفت: دشمن برای از پا در آوردن کشور هر آنچه در توان داشت به میدان آورد. شیطان بزرگ و همه ایادی با همه ابزار به میدان آمدند و مردم مقاومت کردند که نمونه آن راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال بود.
او افزود: دشمن مشکل و مساله اساسی دارد که آن مساله هویت ایرانی و اسلامی مردم ایران است. این دین مداری، روحیه، استعداد و نخبگی، تلاش و پشتکار، و پیوند ناگسستنی میان امت و امامت و ولایتمداری دشمن را با هر ابزاری که وارد میشود به زمین میزند.
بهادری جهرمی گفت: مرکز ثقل جنگ ترکیبی دشمن همین ضربه زدن به هویت ایرانی و از بین بردن آن است؛ اما اینکه دولت چه کرد باید بگویم دولت دور برگردان زد و یک میلیون و ۳۲۰ هزار خودرو در یکسال عرضه کرد و در بحث ناترازی بودجه موفق بودیم و تورم ۶۰درصدی سالانه را به ۴۶درصد رساندهایم.
او با طرح این پرسش که چرا کشوری را ۴۴ سال تحریم کنند و چه ضرری دارد این کشور فعالیت اقتصادی داشته باشد و چرا باید این اقدام غیرطبیعی را علیه ایران اعمال کنند، افزود: البته این کار برای کشور تحریم کننده هم هزینه دارد و کشورهای ثالث را از معامله با ایران منع کرده و با این کار آبروی خود را زیر سوال میبرد.
سراسیمه شدن دشمن از پیشرفت ایران
بهادری جهرمی گفت: انقلاب اسلامی یعنی با یکی بودن دین و سیاست هم میتوان موفق بود و دشمنان میگویند ما این کشور را تحریم کردیم علیه آن هشت سال جنگ به راه انداختیم و آن را تقریبا درگیر یک جنگ جهانی کردیم، اما نه تنها عقب نیفتاد بلکه پیشرفت هم کرده و این چه الگو و مدلی است اگر این مدل را مردم در جهان بشناسند بسیار خطرناک است و همه استدلالهای ما را زیر سوال میبرند پس باید تمام قد مقابل آن بایستیم.
او با مقایسه انقلاب اسلامی با دوره قبل از آن، افزود: از ۱۰۰ درصد وابستگی نظامی و ۱۰۰ درصد وابستگی به نفت به سمت استقلال نظامی و کاهش وابستگی به نفت رفتیم. برای همین میخواهند تا مردم شیرینی پیشرو بودن در حوزه صنعتی، پزشکی، کشاورزی و درمانی را حس نکنند و اینکه امروز با داشتن دانش هستهای میتوانیم پرتو درمانی داشته باشیم و مردم باید تصور کنند ضرر کردیم و نباید بدانند در حوزه نانو جزو پنجمین کشور دنیا هستیم.
بهادری جهرمی با غیرقابل مقایسه دانستن پیشرفتهای ۴۴ سال قبل و بعد انقلاب، گفت: سطح رفاه و میزان سواد عمومی در این دو برهه زمانی، امید به زندگی و سطح دسترسی به خدمات بهداشتی و مواد غذایی قابل مقایسه نیست ... قبل از انقلاب گاهی موارد قحطی بود اما به زعم آنان نباید این تاریخ دیده شود و دست شان رو میشود.
او افزود: در آن زمان میگفتند ایران ژاندارم منطقه شده است و بیایید مبتنی بر آمارهای جهانی قدرت نظامی امروز که مردم ساختند با ژاندارم منطقه قبل انقلاب را مقایسه کنیم.
سخنگوی دولت گفت: در این سالها هر جا مقاومت کردیم پیروز شدیم و هر جا نقطه ضعف نشان داده ایم ضرر کردیم. دشمن وقتی پیشرفت را میبیند سراسیمه میشود و تمام قد وارد جنگ میشود که یک لیتر نفت نتوانی بفروشی و یک ریال نتوانی وارد کشور کنی.
برای دریافت واکسن نیز تحریم بودیم
بهادری جهرمی گفت: حدود هشت سال قبل از این دولت را با رویه مذاکره پیش رفتیم، در حوزه سلامت و بهداشت نتیجه الگوی مذاکره چه بود؟ اقلام دارویی و کالای اساسی را گفتند بخاطر حقوق بشری بودن تحریم نمیکنند، اما آیا به ما واکسن دادند.
او افزود: شهریور ۱۴۰۰ روزی ۷۰۹ نفر کشته شده کرونا داشتیم مدارس و دانشگاهها غیرحضوری و بازار کسب و کار و سفر تعطیل بود بعد از سه ماه کشور رکورد دار تزریق واکسن در جهان شد پس باید از الگوهای موفق تجربه بگیریم.
بهادری جهرمی با اشاره به الگوی جدید، گفت: ۲۹ سال است که آمریکا مثلا آمده با صدام مبارزه کرده و بر عراق و همچنین افغانستان سیطره دارد باید دید چه تکنولوژی و پیشرفتی برای مردم این ۲ کشور آورده است و در همین ۲۰ سال با ما در جنگ بود که پیشرفتهای فراوان در علم تکنولوژی و صنعت داشتیم.