حسین قربان زاده رئیس سازمان خصوصی سازی کشور در جلسه تعیین تکلیف املاک مازاد مازندران، گفت:در مولد سازی املاک مازاد در کشور حرف درمانی مشکلی را حل نمیکند و تعیین تکلیف اراضی و املاک مازاد کشور در حال انجام است که در این زمینه شناسایی و تعیین تکلیف ۳۸۰۰ ملک غیرمنقول انجام شده است و در مرحله ارزش افزایی است.
او با تاکید بر اینکه مازندران دارای املاک ارزشمند تضمین شده است، افزود:حمایت دستگاهها میتواند سبب مردمی سازی اقتصاد شود.
قربان زاده با بیان اینکه در بازدید میدانی از فرح آباد و بندر امیرآباد نیازمند رفع برخی موانع بصورت کشوری در حوزه فروش املاک مازاد هستیم، گفت:در بازدیدهای میدانی شاهد تملک دولتی در حاشیه ساحل و ... هستیم و مازندران به عنوان یکی از مقصدهای مهم گردشگری کشور نیاز به تحول سازی و خصوصی سازی دارد.
رئیس سازمان خصوصی سازی کشور تعیین تکلیف اراضی بدون سند و مشاغل اقتصادی زیرزمینی را خیزش خلق ثروت در دیگر کشورها دانست و افزود: اگر حاکمیت تسهیل گری در آزادسازی املاک مازندران انجام دهد این استان در اثر کسب ثروت میتواند سبب رونق اقتصاد و شکوفایی کشور شود.
او عدم ریسک پذیری مسئولان و توقف امور را از مهمترین موانع در زمینه تعیین تکلیف املاک مازاد برشمرد و گفت:ترس از نهادهای نظارتی ممکن است با تصمیم نگرفتنها موجب عقب ماندگیها شود.
قربان زاده افزود: ۱۰۰ هکتار اراضی منطقه گهرباران بلااستفاده است و اصل سرکش بروکراسی اجازه تحول و تحرک اقتصادی را در تعیین تکلیف این املاک مازاد نمیدهد.
رئیس سازمان خصوصی سازی کشور گفت:تعیین تکلیف املاک در همه دستگاهها باید مورد توجه قرار بگیرد.
قربانزاده با بیان اینکه باید نرخ تشکیل سرمایه ثابت متحول شود و هدف اجرای طرح تعیین تکلیف املاک بود، افزود:بسته رونق در ازای تعیین تکلیف املاک مازاد توسط مدیران طراحی شود.
این مسئول تصمیم گیری در خصوص انفال رابراساس تصمیم مصوبه سران قوا امری مهم برشمرد و افزود:پایش مازندران در بازههای زمانی کوتاه و بهم زدن مناسبات دست و پا گیر قانونی را دنبال میکنیم.
او شناسایی لاکچریترین املاک و تهیه طرح جامع املاک مازاد دولتی در مازندران را خواستار شد و گفت:باید زمینه استفاده همه مردم و کارکنان دولت را در مازندران ایجاد کرد و تحول مردمی کردن اقتصاد را ایجاد کنیم.