یونس پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: رتبهبندی QS بهعنوان یکی از نظامهای بینالمللی رتبه بندی معتبر، رتبه بندی موضوعی دانشگاههای جهان را بر اساس پنج شاخص بررسی شهرت دانشگاه، ارزیابی کارفرمایان، تعداد استنادها به ازای هر مقاله، h-index و همکاریهای بینالمللی انجام میدهد.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، به بیان جزئیات این رتبه بندی پرداخت وعنوان کرد: وضعیت دانشگاههای علوم پزشکی در حوزه موضوعی فارماکولوژی و داروسازی در این نظام رتبه بندی نشان میدهند سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، مشهد و تبریز موفق به دریافت رتبه شدند و دانشگاههای علوم پزشکی تهران و تبریز نیز نسبت به سال گذشته ارتقا داشتهاند.
وی ادامه داد: در حوزه موضوعی علوم بیولوژی نیز دانشگاه علوم پزشکی تهران رتبه سال گذشته خود را ارتقا بخشیده است. در حوزه علوم زیستی و پزشکی دانشگاه تهران نسبت به سال ۲۰۲۲ ارتقا داشته و دو دانشگاه شیراز و تبریز نیز برای اولین بار وارد این رتبه بندی موضوعی شده اند. در حوزه آناتومی نیز دانشگاه تهران برای نخستین بار موفق به کسب رتبه شده است.
وی با بیان اینکه در حوزههای موضوعی دندانپزشکی و پرستاری هیچ کدام از دانشگاههای علوم پزشکی کشور رتبهای کسب نکردهاند، یادآور شد: با توجه به ظرفیتهای موجود باید برای سال جاری ضمن بررسی و آسیب شناسی اقدامات لازم انجام شود.