سرهنگ مهدیه کارگر گفت: توفیق در مسئولیتها و حتی سپردن برخی از مسئولیتها به حجاب تکیه دارد و افرادی که بی حجابی پیشه میکنند، توان انجام آن را ندارند.
او افزود: این گروه ناگزیر باید به خودشان بپردازند و چنان که امروزه مشاهده میکنیم چارهای ندارند جز آن که انجام آن مسئولیتها را به دیگران و حتی مردان بسپارند.
او تصریح کرد: این افراد، افزون بر آن که خود به دلیل ناتوانی یا شانه خالی کردن از انجام دادن مسئولیتهای فردی باز میمانند، با روحیه و وضعیت بدنی خاص خویش محیط را آلوده و موقعیت را برای فعالیت مسئولیت پذیرانه نامساعد میسازند، بر این اساس، بازدهی فعالیتهای خانوادگی و اجتماعی را کاهش میدهند و حتی دقت عمل را دچار اختلال میکنند.
کارگر تصریح کرد: به عبارت دیگر، این افراد خود ناتوان میمانند و دیگران را نیز از انجام دادن تعهدات و مسئولیتهاشان باز میدارند.
رئیس مرکز مشاوره آرامش فرماندهی اننظامی استان کرمان گفت: فرد بی حجاب با رعایت نکردن این شرط در واقع از قبول مسئولیت خودداری کرده و به دنبال خواستههای خود میرود و حتی دیگران را از انجام تعهدهای پذیرفته شده باز میدارد، بنابراین، حجاب هرگز به معنای محدود کردن حوزه مسؤولیت زن نیست، حجاب شرط موفقیت در انجام دادن مسئولیتها و سپردن برخی مسؤولیتها است.
او بااشاره به ارتباط حجاب و احساس ارزشمندی گفت: از نظر روانشناسی، قطعیترین عامل رشد انسان «میزان ارزشی» است که هر فرد برای خود قائل است، به عبارت بهتر، نافذترین عامل رشد روانی و شخصیتیِ انسان، سطح حرمت خود او است.
سرهنگ مهدیه کارگر افزود: درجه ارزیابی فرد از خود، حرمت خود خوانده میشود و در واقع باز خوردی از مورد قبول بودن و مورد قبول نبودن به شمار می آید، این قضاوت در قالب رفتارهای کلامی و غیر کلامی بروز میکند.
کارگر ادامه داد: به راستی آیا برهنه شدن و کشاندن رفتارهای جنسی به کوچه و خیابان به آدمی ارزش میدهد و انسان را از احساس ارزشمندی بهرهمند میسازد؟ البته شاید احساس رضایت آنی و زود گذر پدید آورد، ولی کمتر کسی است که بر خورداری از این حالت و رفتار را ارزش تلقی کند و شخص برخوردار از این روحیه را ارزشمند بداند افزون بر این، تامین هر خواستهای همیشه با احساس رضایت همراه نیست، در جامعهای که برهنگی تمام شریانهای آن را پر کرده و زن و مرد همواره در حال مقایسه داشتهها و نداشتههای خودهستند، انسانها در تشویش مستمر و دلهره همیشگی فرو میروند؛ زیرا رقابت و مقایسه در میدانی رخ می دهد که ظرفیت رقابت ندارد و بدین سبب آدمی به تنوع طلبی حریصانه کشیده می شود.
او تاکید کرد: بی تردید تا وقتی این اندیشه فضای ذهن آدمی را آکنده است، فرصتی برای بروز خلاقیت و ابتکار باقی نمی ماند، ذهنِ مشغول به تصاحب دل دیگران و جلب نظر مردان و پسندیده شدن، هرگز اندیشه علمی را بر نمیتابد و نمیتواند یافتهای تازه عرضه کند.
کارگر اظهار داشت: بنابراین، چنین افرادی هم ارزشمندی را از کف داده اند و هم در جبران آن به بیراهه رفته اند، راه رسیدن به احساس ارزشمندی پایدار، رفتن در پی کسب صفات ارزشمند و پایدار است.
او ادامه داد: انسان بر خوردار از حجاب، با دور نگهداشتن خود از دسترس دیگران، سطح ارزشمندی خود را ارتقا میبخشد تا آنجا که مرد، نیازمندانه به آستان وی روی میآورد.
او تاکید کرد: بی تردید اگر زنان این مفهوم را به طور کامل درک کنند، به پوشیده داشتن و مخفی ساختن پیکر خود بیشتر گرایش نشان میدهند و پی خواهند برد که راه احساس ارزشمندی در دسترس و مقبول بودن لحظه به لحظه نیست.