علی شاه حسینی، کاپیتان سابق تیم ملی بدمینتون درباره اظهاراتش مبنی بر اینکه رئیس و نایب رئیس فدراسیون با بودجه دولتی برای شرکت در اجلاس کنفدراسیون آسیا به امارات رفتند و۳ بازیکن تیم ملی با هزینه شخصی در مسابقات شرکت کردند، اظهار کرد: قبل از هرچیز امیدوارم خانواده بدمینتون به سمتی برود که بیعدالتیها، اشکالات و اشتباهات موجب انتقادات سازنده شود و پیش برنده باشد. نه این که به خاطر حفظ سمت، موقعیت و جایگاهی که به حق یا ناحق در اختیار دارند سکوت کنند که جایگاهشان حفظ شود.
او ادامه داد: صحبتم در مورد رفتن تیم ملی به مسابقات قهرمانی آسیا در دبی امارات است. با توجه به هزینههای بسیار زیادی که سفرهای خارجی دارند اعم از ویزا و بلیت و هتل و… این بار برای اولین بار مسابقات قهرمانی آسیا در غرب آسیا برگزار میشود و هزینه به مراتب کمتر است. با وجود اینکه این مسابقات در کشور همسایه ما برگزار میشود، به نظر من فدراسیون کم لطفی کرده و از نفرات اول ایران در رنکینگ جهانی حمایت نکرده است. این ورزشکاران هم مجبور شدند با هزینه شخصی بلیت تهیه کنند. حالا همزمان با برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا، اجلاس آسیا هم در دبی برگزار میشود و سرپرست فدراسیون و سرپرست نایب رئیسی، با هزینه فدراسیون راهی امارات میشوند. جا دارد به این اشاره کنم که در مسابقات قهرمانی آسیا، کشور میزبان هزینه هتل را پرداخت میکند و شرکت کنندهها فقط هزینه روادید و بلیت و نهار و شام را باید پرداخت کنند. همین هزینه بلیت و روادید فکر نمیکنم بیشتر از نفری ۲۰ میلیون شود. اما همین را هم فدراسیون برای ۳ نفر تقبل نکرده، اما برای خودشان از بودجه فدراسیون یا از جایی که در نهایت دولتی است پرداخت میشود.
شاه حسینی گفت: اولویت فدراسیون باید تیم ملی باشد همانطور که میگویند تیم ملی پیشانی هر فدراسیون است. این رفتار از طرف کادر فدراسیون کم لطفی است و امیدوارم اصلاح شود. البته این را هم بگویم که در سالهای گذشته خود من و چند بازیکن دیگر با هزینه شخصی خودمان به مسابقات میرفتیم، اما مسابقاتی که ما میرفتیم اوپن بود و فدراسیون میتوانست بگوید که این مسابقات جزو برنامههای ما نیست. ورزشکاران برای تقویت رنکینگ میرفتند و جایگاه خود را در رده بندی جهانی بالا میبردند. خود من هیچ وقت هیچ اعتراضی نداشتم.
کاپیتان سابق تیم ملی بدمینتون بیان کرد: فدراسیون بد نیست به این موضوع فکر کند که ما از سال ۲۰۱۱ هیچ وقت موفق نشدیم سهمیه مسابقات جهانی را کسب کنیم. در صورتی که از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۱ ورزشکاران هر سال با تلاش و تمرین خودشان به مسابقات جهانی راه پیدا میکردند. رشته بدمینتون مثل کشتی و جودو نیست که اگر بخواهد تیم اعزام کند بتواند تیم کامل یا هر فردی را بفرستد. ورزشکاران باید سهمیه حضور در مسابقات قهرمانی جهان را با ارتقای رنکینگ جهانی به وسیله شرکت در مسابقات بین المللی مختلف که در تقویم فدراسیون جهانی هست بدست آورند.
شاه حسینی درباره اظهارات دبیر فدراسیون بدمینتون مبنی بر اینکه پس از بازگشت بازیکنان هزینهی آنها پرداخت خواهد شد، گفت: من به عنوان فردی که در این موضوع تجربه دارم باید بگویم اگر صحبتهای من رسانهای نمیشد فدراسیون حتی حاضر به عکس العمل هم نبود. اگر هزینه ورزشکاران پس داده شود، من به شخصه خوشحال خواهم شد، اما چرا باید اینطور باشد؟ چطور کادر مدیریتی بلیت دارند و ورزشکاران نه؟ بلیتی را که کادر مدیریتی فدراسیون برای حضور در امارات گرفته قطعا از بودجه فدراسیون است. مگر نمیگویند کنفدراسیون آسیا هزینه را داده؟ بیایند و نشان دهند! من به شما اطمینان میدهم قطعا چنین چیزی نیست و حالا که من این موضوع را وسط کشیدم، دبیر فدراسیون مصاحبه میکند و ادعا میکند که هزینه را بازمی گرداند.
او ادامه داد: من خوشحالم که این اتفاق افتاده است. البته چرا باید کار به جایی بکشد که ما این صحبت را کنیم و بعد فدراسیون بدمینتون واکنش نشان دهد؟ این مسئله تنها نشان دهنده سومدیریتی است که ۱۳ سال است سرپرست حال حاضر فدراسیون بدمینتون در پیش گرفته است. هدف گذاریها و تصمیم گیریهای او آن قدر محتاطانه است که از دست دادن مربی خارجی گرفته تا عدم توانایی در جذب اسپانسرهای ورزشی به ضرر بدمینتون شد. فدراسیون خیلی راحت میتواند با بستن قرارداد با یک شرکت معتبر خارجی، مشکلات نبود کفش و راکت و توپ و… را حل کند. اینها همه از عدم توانایی مدیریتی نشات میگیرد.
کاپیتان سابق تیم ملی بدمینتون گفت: موضوع انتخابات فدراسیون هم که روشن است. از ۳ مرداد تا به حال، انتخابات انجام نشده و با شناختی که ما از پوریا داریم، هربار در این ۱۲ سال کاری میکرد که انتخابات قبل از پایان حکم ریاستش انجام شود. اما سال گذشته در پایان فروردین ثبت نام از کاندیداها به اتمام رسید و با وجود اینکه تا سوم مرداد بیش از ۳ماه فرصت بود و باید پس از تایید نهادهای ذیربط انتخابات انجام میشد، اما این اتفاق نیفتاد و به نظر من مشخص است که پوریا به خاطر اینکه سه دوره رئیس فدراسیون بوده و پست خاصی در کنفدراسیون آسیا و هیئت رییسه جهانی ندارند، جهت حضور مجدد به عنوان کاندیدای ریاست فدراسیون تایید نمیشوند؛ لذا همین طور انتخابات را عقب انداختند.
او تصریح کرد: حتی برگزار نشدن انتخابات داشت برای انتخابات کمیته المپیک هم مشکل ساز میشد که مجمعی اضطراری برگزار شد و پوریا دوباره برای مدت کوتاهی به عنوان سرپرست فدراسیون ابقا شدند. بیش از ۷ ماه از حکم سرپرستی اش گذشته و جای تعجب دارد که وزارت ورزش هم پاسخگو نیست. تا جایی که اطلاع دارم حکم سرپرستی شش ماهه است و پوریا بدون اینکه جایگاه حقوقی داشته باشد در حال انجام کارهای فدراسیون است و هیچ رسیدگی هم انجام نمیگیرد. نهایت تلاش او این بوده که انتخابات را به تعویق بیندازد تا به عنوان نایب رئیس در آسیا انتخاب شود و بتواند برای ریاست فدراسیون هم تاییدیه بگیرد.