استاندار کرمانشاه با اشاره به برنامه‌ریزی و اقدامات انجام شده برای توسعه استان، گفت : آینده کرمانشاه درخشان است.

محمدطیب صحرایی استاندار کرمانشاه در نشست با جمعی از فرهیختگان بسیج استان، با بیان اینکه کار‌های خوب و اثرگذاری در استان در حال انجام است، گفت : یکی از این کار‌ها اجرای پروژه سردسیری استان است که با این طرح حجم عظیمی به منابع آبی استان اضافه می‌شود و این طرح یک انقلاب و تحولی بسیار گسترده در منابع آبی کرمانشاه خواهد بود.

صحرایی از حوزه مسکن هم به عنوان یک پیشران در استان نام برد که علاوه بر خانه دار شدن مردم، می‌تواند هم اشتغال و هم گردش مالی را در کرمانشاه افزایش دهد.

وی از بخش گردشگری استان به عنوان یک ظرفیت بسیار مهم و پیشران نام برد و گفت: توسعه این بخش منجر به اشتغال، پیشرفت، تولید ثروت و رونق اقتصادی در استان می‌شود.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه گردشگری اقلیمی، فرهنگی، طبیعی و ورزشی کرمانشاه ویژه است، تصریح کرد: توسعه گردشگری به معنی احداث هتل و اقامتگاه‌های بزرگ و با بودجه‌های بالا نیست، بلکه می‌توان نسبت به احداث خانه‌های ایمن و با داشتن ضوابط مورد نیاز در راستای توسعه بوم گردی در فضا‌های روستایی و عشایری اقدام کرد که در حال حاضر اشتیاق برای توسعه این بخش بسیار فراوان است.

نماینده عالی دولت در استان ادامه داد: به منظور شرایط بهتر برای توسعه گردشگری، ۱۶۰۰ نفر از متعادین متجاهر در استان جمع آوری و ساماندهی شدند که کار ساماندهی این افراد با توانمندسازی، رسیدگی به اقدامات درمانی، آموزشی و اشتغالزایی همراه خواهد بود.

مقام عالی استان اظهار کرد: اربعین قله گردشگری کرمانشاه است که در طول سال می‌توانیم میزبان میلیون‌ها زائر در استان باشیم که این موضوع علاوه بر اجر معنوی می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از محور‌های توسعه‌ای در استان باشد.

صحرایی از دفاع مقدس، یادمان مرصاد، بازی دراز، پادگان ابوذر و پارک شیرین کرمانشاه به عنوان دیگر ظرفیت‌های گردشگری در استان نام برد. 

استاندار کرمانشاه با اشاره به حضور خود در جلسه شورای اجتماعی کشور در هفته گذشته، گفت: در این جلسه اهم مشکلات و مسائل اجتماعی استان عنوان شد که خوشبختانه زمینه خوبی برای تسریع در حل این مشکلات حاصل شده است.

وی با بیان اینکه اعتقاد دارم که استان کرمانشاه از شرق تا غرب می‌تواند محور قطب‌های مختلف توسعه در کشور باشد، افزود: دانشگاهیان و نخبگان علمی با ارائه راهکار و اولویت بندی این ظرفیت ها، می‌توانند کمک حال مدیریت استان برای حرکت به سمت توسعه و پیشرفت باشند.

وی اظهار داشت: این جمع به همراه دیگر نخبگان و افراد دانشگاهی یک ظرفیت و توان علمی ارزنده برای کمک به مدیریت استان در راستای معرفی چندین اولویت و ابرمسئله به منظور حل مشکلات و توسعه و بالندگی کرمانشاه هستند.

وی خواستار رسیدن به یک جمعبندی به منظور تعیین اولویت‌ها در راستای تسریع در حل مشکلات و مسائل استان شد و ادامه داد: باید چندین مسئله را به عنوان ابرمسئله استان معرفی و مشخص کنیم که به عنوان پیشران کار و اقدام در کرمانشاه باشند و می‌توانند یک زنجیره کار و تلاش را ایجاد کنند.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: تخصص‌ها و مباحث علمی در دانشگاه‌ها برای پیشنهاد فراوان است که باید با گفتگو و تعیین اولویت، به یک جمعبندی در راستای تعیین برنامه‌های پیشران برسیم.

صحرایی افزود: اینکه با گفتگو و پیگیری چند مسئله بزرگ، مشکلات را از دوش مردم برداریم بسیار تاثیرگذار و ارزشمند خواهد بود.

وی با تاکید بر تشکیل شبکه نخبگانی در استان، خواستار حضور و همکاری این افراد علمی برای کمک به توسعه و حل مشکلات استان شد.

مقام عالی استان ادامه داد: باید به این سمت حرکت کنیم که کدام هدف گذاری می‌تواند اشتغال و کاهش نرخ بیکاری و همچنین رونق اقتصادی در استان را به همراه داشته باشد .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.