اردشیر شهرکی گفت: کار برداشت این محصول به مدت ۲ماه در سطح بیشاز ۴۰ هکتار از باغات سه شهرستان یادشده ادامه دارد.
وی ادامه داد: به طور متوسط از هر هکتار ۱۰ تن محصول برداشت و پیشبینی میشود ۱۸۰ تن گوجه سبز از سطح زیر کشت استان برداشت و روانه بازار مصرف شود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه گوجه سبز منبع خوبی از ویتامین C و گروهی از ویتامینهای B است، افزود: ویتامین سی در افزایش ایمنی بدن و افزایش بافتهای هم بند نقش بسزایی دارد و ویتامینهای گروه بی هم میتوانند به کاهش استرسها و سلامت سیستم عصبی بدن ما کمک کنند.