حسین رضوان افزود: دانشگاه بوعلی به دلیل تجربه و داشتن استادان مجرب به عنوان نخستین استان برگزارکننده این المپیاد انتخاب شده است.
او با بیان اینکه این المپیاد الگویی برای برگزاری مدل کشوری در اواخر تابستان خواهد بود که امکان دارد در دانشگاه بوعلی برگزار شود ادامه داد: شناسایی، هدایت و آموزش گروههای مستعد و نیز ایجاد شور و نشاط، انگیزه کارآفرینی و افزایش سطح علمی دانشجویان اهداف این المپیاد است.
رئیس دانشگاه بوعلیسینا بیان کرد: اینکه چگونه بتوانیم از حوزههای آیتی و هوش مصنوعی در رشتههای مختلف استفاده کنیم مورد هدف ماست که این المپیاد میتواند به ایجاد رشتههای جدید نیز کمک کند.
او با اشاره به اینکه افتتاح این المپیاد روز ۱۳ اردیبهشت با حضور دکتر داداشپورمعاون دانشجویی وزارت علوم همراه خواهد شد گفت: اختتامیه نیز ۱۴ اردیبهشت با حضور وزیر علوم برگزار میشود.
رضوان با اشاره به اینکه این المپیاد در دو زیررشته هوش مصنوعی و ورزشهای الکترونیک در دانشکده مهندسی دانشگاه بوعلی برگزار میشود گفت: مجموعههای دانشگاههایی که همراه برگزاری این المپیاد هستند با ارائه تیمهای ورزشی در این رویداد مشارکت خواهند کردند.
او با بیان اینکه در مرحله نهایی ۳۲ تیم به صورت تکحذفی باهم رقابت خواهند کرد که بیشترین تیم از دانشگاه بوعلی است ابراز داشت: مدلی که در این المپیاد به کار گرفته میشود، در مسابقات کشوری نیز مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
رئیس دانشگاه بوعلی سینا با اشاره به اینکه در برگزاری این رویداد زیرساختهای لازم و تجهیزات مورد نظر از سال گذشته فراهم شده و مشکلی در برگزاری المپیاد کشوری نخواهیم داشت افزود: ایجاد شور و نشاط و شناسایی مهارتها با برگزاری این المپیاد دارای اهمیت است ضمن اینکه عموم دانشجویان میتوانند در این رویداد حضور داشته باشند و از نزدیک رقابتها را تماشا کنند.
او با تاکید به اینکه به دنبال این هستیم دو المپیاد را همزمان طی تابستان در دانشگاه برگزار کنیم که میتواند رقابت در دانشگاهها را ایجاد کند گفت: خوشبختانه دانشگاه بوعلی در بسیاری از جهات نمونه و الگوی بسیاری از دانشگاههای دنیاست و ظرفیت بالایی را بین مراکز دانشگاهی دارد.