عیسی هواسی از ورود سازمان بازرسی برای پیگیری و رفع مشکل پروازهای فرودگاه سنندج خبر داد و اظهار داشت: بر اساس، نامه سازمان هواپیمایی کشوری شرکت هواپیمایی قشم ایر ۷ پرواز و شرکت هواپیمایی آسمان باید ۳ پرواز در طول هفته در فرودگاه سنندج برقرار کنند.
بازرس کل استان کردستان از پیگیری موضوع از طریق سازمان بازرسی کل کشور و انجام مکاتبه هشداری در این زمینه خبر داد و افزود: گزارش تحلیلی نیاز استان به این تعداد پرواز برای سازمان بازرسی کل کشور و به منظور انعکاس به سازمان هواپیمایی تهیه و ارسال شده و در صورت عدم برقراری غیرموجه پروازها توسط این شرکتها، پیگیریها و تعقیبهای بعدی و قانونی پیشبینی میشود و با هرگونه قصور و تقصیر برخورد قانونی صورت خواهد پذیرفت.
گفتنی است؛ اگر چه هماکنون پروازهای تهران-سنندج و بالعکس در روزهای پنجشنبه هر هفته برقرار شده، اما عملاً در یک روز سوخته است و کمک چندانی به رفع نیاز مردم برای انجام سفرهای هوایی نمیکند و همچنان مردمی که نیاز به انجام سفر با هواپیما دارند باید از استانهای همجوار برای این کار استفاده کنند.
این وضعیت فرودگاه سنندج در حالی است که در استان همجوار همچون کرمانشاه در ایام تعطیلات نوروز امسال جدا از پروازهای خارجی؛ ۴۴ پرواز فوقالعاده نوروزی به تهران، مشهد، کیش و ... برقرار شد که قطعا بخشی از مسافران ورودی و خروجی فرودگاه کرمانشاه مربوط به استان کردستان بوده است.
با وجود اینکه فرودگاه سنندج از مجهزترین فرودگاههای کشور است و تجهیزات موجود در آن شاید در سطح تجهیزات فرودگاه مهرآباد تهران باشد، اما عدم اتخاذ تصمیم درست و منطقی برای فعالسازی آن، باعث خاک خوردن سرمایهای عظیم است که در شرایط اقتصادی فعلی معطل گذاشتن چنین سرمایهای به هیچ وجه درست نیست.
با برقراری پروازهای فرودگاه سنندج و استمرار و تثبیت آن به جای اینکه تعدادی نیروی کار فقط در فرودگاه حاضر شوند، ولی به دلیل عدم انجام پروازها عملاً فعالیت خاصی انجام نمیدهند، میتوان کلی سرمایهگذار و توریست جذب و زمینه اشتغالزایی بیشتر جوانان ایجاد کرد.
جاذبههای گردشگری، چشماندازهای زیبا و جایگاه دلنشین کردستان در کنار فرصتها و ظرفیتهای اقتصادی استان، هر سرمایهگذاری را بر آن میدارد تا برای سرمایهگذاری در این دیار انگیزه پیدا کند، اما باید زمینه آن فراهم شود نه اینکه این فرصتها یکی پس از دیگری بسوزد.
منبع: تسنیم