معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از راه‌اندازی «کانون پلاس» به منظور حضور کانون در عرصه فناوری‌های نوین خبر داد.

فرهاد فلاح معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، در نشستی صمیمانه با مربیان مسئول، مربیان فرهنگی، هنری، ادبی، مربیان کتابخانه سیار و پستی و کارشناسان کانون استان حضور یافت.

در این نشست فلاح با تأکید بر ادامه روند فعالیت کتابخانه‌های پستی، به‌روزرسانی فعالیت‌ها در حوزه‌های پستی و سیار روستایی و توجه جدی به این دو حوزه را از سیاست‌های مهم کانون دانست و گفت: استفاده از ظرفیت‌های مردمی بحث جدی در سال جاری است و کانون باید در‌های خود را به سمت تمام ظرفیت‌ها باز کند. لازم است از ظرفیت‌های مردمی برای دستیابی به اهداف کانون پرورش فکری به خوبی استفاده کنیم.

وی با اشاره به استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد و نهاد‌ها اظهار داشت: اگر این ظرفیت‌های اجتماعی مردمی در کنار توانمندی کانون پرورش فکری قرار گیرد بی‌تردید شاهد جهش‌های خوبی در حوزه کودک و نوجوان خواهیم بود.

تبدیل وضعیت مربیان پاره وقت بر اساس شرایط در نظر گرفته شده، بازتاب فعالیت‌های واحد‌های سیار روستایی در فضای مجازی و برگزاری مسابقه‌های ویژه اعضای کتابخانه‌های سیار و پستی از دیگر مواردی بود که معاون فرهنگی کانون درباره آن‌ها با کارکنان کانون گفتگو کرد.

معاون فرهنگی کانون تصریح کرد: کانون پرورش فکری مخاطبانی دارد که اعضای آن، لحظه‌ای هستند و به آن‌ها دسترسی ندارد. ما باید مدیریت مخاطبان را داشته باشیم و مدیریت ارتباطی در «کانون پلاس» کاملا قابل دسترس خواهد بود. در این زمینه برنامه‌ریزی‌هایی در حال شکل‌گیری است.

فلاح در ادامه توضیح داد که زمینه تحقق و شروع طرح «کانون پلاس» برای حضور کانون در عرصه فناوری‌های نوین در سال ۱۴۰۲ فراهم می‌شود.

وی افزود: در «کانون پلاس» زیست بومی برای کودکان، نوجوانان و والدین ایجاد خواهیم کرد.

فلاح با بیان اینکه خانواده‌ها به شدت نسبت به تعیین و تکلیف تربیت بچه‌های خود نگرانی دارند، عنوان کرد: در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان عنصر خانواده را به عنوان عنصر محوری مدنظر قرار داده‌ایم. از ارکان دیگر زیست‌بوم کودک و نوجوان بحث مدرسه است، همانند طرح «کانون مدرسه» که در دوره‌های قبل موفقیت‌آمیز بوده و سال تحصیلی جاری نیز اجرا شد و دوباره برای اجرا ابلاغ شده است. همچنین از سال آینده طرح «کانون مدرسه» به عنوان طرح ملی در سراسر کشور اجرا خواهد شد.

معاون فرهنگی کانون در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به طرح «کانون مدرسه» اظهار کرد: مدرسه برای ما کانون تجمع و اتصال کودکان و نوجوانان است و ما باید ارتباط با مدرسه را تقویت کنیم و در این حوزه ورود جدی داشته باشیم.

همچنین شیرین دارایی سرپرست سابق کانون استان زنجان در این نشست با ارائه‌ی گزارشی از تعداد مراکز ثابت، سیار و پستی، نیروی انسانی، فعالیت مراکز فرهنگی هنری و کانون زبان ایران به ظرفیت‌های کانون استان از جمله نیروی انسانی متعهد، متخصص، با تجربه و توانمند اشاره کرد و کمبود نیروی انسانی، فرسودگی ناوگان خودرویی و کمبود مربیان کتابخانه‌های ثابت و سیار را از مهم‌ترین مسائل قابل پیگیری دانست.

در پایان این نشست معاون فرهنگی کانون به سوال‌های مسئولان و مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در حوزه‌های فرهنگی، هنری و ادبی پاسخ داد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.