علی بخشی زاده در یادداشتی از حضور رئیس سازمان صداوسیما در ارگ کهن سال رادیو نوشت.

علی بخشی زاده، معاون صدای رسانه ملی یادداشتی نوشت: ارگ کهن سال رادیو، پیر پرنیان اندیش هنرمندی که حدود هشتاد سال پیش در قلب تهران و جوار کاخ گلستان سکنی گزید تا در مقام رسانه‌ای گرم و صمیمی صدای شیوای هویت ملی و نبض رسای تحولات اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و دیگر زمینه‌های ایران زمین باشد، به تاریخ ۷ مهرماه ۱۴۰۲ شمسی و در ایام شادباش زادروز ملی رادیو، دیگر بار روز شیرین و ماندگاری را در حافظه تاریخ پربار خویش ثبت کرد:

بازید صمیمانه ریاست محترم سازمان صدا و سیما، آقای دکتر جبلی از این خانه رسانه ملی.

رویدادی که نه به رسم معمول اداری، بلکه طی فرآیند متفاوت و خلاقانه یک تئاتر کاربردی، در فضایی صمیمی از جنس رادیو و مملو از انس و الفت رقم خورد. طی این قالب نمایش گونه از نوع تئاتر موزه، دکتر جبلی قدم به قدم و پا به پای بازیگران، سیر تاریخی ساختمان‌های ارگ رادیو را پشت سر گذاشتند تا بار دیگر اطلس هویت گرم‌ترین رسانه سازمان را مرور کنند.

راویان و هنرپیشگان اصلی این نمایش جذاب و طنزآمیز چهار شخصیت بودند به نام های: مشتی عباد (پیرمردی ۱۰۳ساله، دارای سه عیال و ۲۷ سر عائله که از بدو تاسیس ارگ رادیو باغبان این مجموعه بوده و شاهد عینی وقایع مختلف)؛ پیمان خان شیرافکن شمیرانی (دیپلمه از پاریس و کارمند عالی رتبه آرشیو رادیو)؛ دکتر عزیزالله حاتمی (برگرفته از واقعیت و بنیانگذار مرکز نمایش‌های رادیو) و روح پاک شهیدی که در روز ۲۲ بهمن و ماجرای تسخیر ارگ به ضرب گلوله دژخیمان به شهادت رسید.

حضور در اتاق تمرین بازیگران و تجربه نقش خوانی توسط دکتر جبلی که به رغم غافل گیری بسیار هنرمندانه صورت گرفت و با تشویق حضار مواجه شد از بخش‌های جالب توجه این رویداد بود.

 همچنین گپ و گفت صمیمانه و محبت آمیز ایشان به همراه جمعی از پیشکسوتان و نمایندگان هنرمندان در استودیو هشت، با چاشنی نوای پیانوی پر قدمت تازه احیا شده، که نتایجش نور امید و شور شوق را در قلب اهالی هنر‌های نمایشی رادیو روشن ساخت.

رادیو نمایش طی سال‌های اخیر، تجربه‌های نو، میان رشته‌ای و هم افزایانه‌ای را با رویکرد مردمی آغاز کرده است که نخستین نمایش رادیوی تعاملی (اینتراکتیو) در جهان و نمایش‌های کاربردی از آن جمله است.

 ارگ کهنسال رادیو به عنوان میراثی فرهنگی، پس از تجدید دیدار با ریاست سازمان، آماده و مشتاق است در قامت یک موزه زنده آغوش عاشقانه خویش را بر دیگر مردم علاقه‌مند نیز بگشاید تا آن‌ها را سوار بر بال خیال انگیز نمایش از مسیر تونل زمان به تماشای میراث ناملموس خود بنشاند.

استودیوی تاریخی هشت می‌تواند مانند سال‌های طلایی دهه‌های شصت و هفتاد شمسی که در کوران جنگ تحمیلی و زیر موشک باران با "صبح جمعه با شما" پناهگاه مردم بود، بار دیگر آنان را به خیال و لبخند و آرامش مهمان کند. مرکز هنر‌های نمایشی رادیو باید بیش از پیش و فروزان‌تر از قبل، شمع محفل دوستداران بی شمارش باشد. این چشم انداز روشن، از جمله نوید‌های دکتر جبلی در هنگام وداع از خانه تاریخی و دوست داشتنی رادیو بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.