رییس دانشگاه شهرکرد گفت:تعداد قرارداد‌های ارتباط با صنعت استادان و اعضا هیات علمی این دانشگاه از ۲۸ قرارداد سال گذشته به ۳۸ قرارداد رسیده است.

یاسر پیرعلی روز سه‌شنبه در مراسم گرامیداشت روز معلم و تجلیل از استادان دانشگاه شهرکرد در سالن آمفی تئاتر شهید آوینی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهرکرد افزود: درآمد این مجموعه دانشگاهی نسبت به سال ۱۴۰۰ در سال گذشته ۱۴۳ درصد رشد داشت و بیشتر این درآمد از امور پژوهشی، آموزشی و مزرعه‌های دانشگاه بدست آمد.

وی ادامه داد: دانشگاه‌ها برای تحقق شعار سال وظیفه و مسئولیت دارند و می‌توانند نقش مهمی در زمینه تولید خدمت و ثروت و ایجاد سرمایه از دانش داشته باشند و دانشگاه‌ها نیز مانند سایر نهاد‌های جامعه برای تحقق شعال سال وظیفه و مسئولیت خطیری دارند و اعلام شعار سال با عنوان " مهار تورم و رشد تولید" از سوی مقام معظم رهبری، برای همه جامعه، به‌ویژه دانشگاه‌ها تکلیف‌آور است.

پیرعلی ادامه داد: به‌طور متوسط سالیانه حدود یک هزار نفر دانش‌آموخته دانشگاه شهرکرد در مقاطع مختلف تحصیلی وارد بازار کار می‌شوند که دانشگاه می‌تواند با پرورش این نیروی کار و همچنین ارائه کمک‌های فکری در زمینه تحقق شعار سال منشا اثر باشد.

وی تاکید کرد: مسئولیت دانشگاه برای تحقق شعار سال باعث شده، دانشگاه شهرکرد اقداماتی را در این زمینه در راستای راهبرد‌های تعیین شده توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برنامه‌ریزی کند که در برخی از بخش‌ها این اقدامات انجام شده است.

پیرعلی یادآور شد: مرجعیت علمی و دیپلماسی علمی در دستورکار دانشگاه شهرکرد است و جذب دانشجویان خارجی در دانشگاه پیگیری می‌شود و در مرحله نخست اولویت با پذیرش دانشجویان خارجی، کشور‌های همسایه و نزدیک است.

وی با اشاره به حضور حدود ۱۰۰ هزار دانشجو خارجی مشغول به تحصیل در کشور گفت: دانشگاه شهرکرد در جهت افزایش تعداد دانشجویان خارجی از مسیر‌های مختلف در جهت پذیرش دانشجو از کشور‌های سوریه، پاکستان، سوریه و لبنان اقداماتی انجام داده است و نام دانشگاه شهرکرد که تا پیش از این در فهرست وزرات علوم عراق نبود به این فهرست اضافه شده است.

رییس دانشگاه شهرکرد با تاکید بر این مهم که آموزش هدفمند، کلید حل مشکلات است گفت: برای این منظور کمیته تحول در آموزش دانشگاه ایجاد شده است و معتقدیم آموزش هدفمند می‌تواند موجب پژوهش هدفمند و پژوهش بیشتر شود و هدفمندی پژوهش‌ها نیز زمینه ساز آموزش هدفمند است.

پیرعلی خاطرنشان کرد: شاگردپروری و فناورمحوری باید در آموزش‌های دانشگاه مورد توجه بیشتر قرار گیرد و خوشبختانه هر ۲ مرکز رشد و فناوری و مرکز نوآوری دانشگاه مشغول به کار هستند که مرکز شماره۱ به رشته کشاورزی و صنایع مرتبط با آن تخصیص دارد و مرکز شماره ۲ با همکاری صنایع بزرگ از جمله فولاد، صنعت سیمان، شیر خشک و چند صنعت دیگر بزودی تجهیز و توسعه بیشتری پیدا خواهد کرد.

وی خاطر نشان کرد:ایجاد برج فناوری دانشگاه شهرکرد شروع شده است و می‌تواند تولید خدمت و ثروت و ایجاد سرمایه از دانش کمک کند.

پیرعلی با اشاره به اهمیت کار‌های فرهنگی در دانشگاه افزود: نوآوری فرهنگی و فرهنگ نوآوری باید در دانشگاه نهادینه شود و با ارتقای فرهنگ، زمینه توسعه فرهنگ کاری، نظم و انضباط و وجدان کاری در بین دانشجویان نهادینه می‌شود و دانشگاه شهرکرد در این زمینه توفیقاتی داشته است.

رییس دانشگاه شهرکرد گفت:به‌دنبال آمایش رشته‌ها در دانشگاه هستیم و می‌توانیم با رصد وضعیت اشتغال ۲۳ هزار دانش‌آموخته دانشگاه شهرکرد، اثر بخشی رشته‌های آموزشی را در اشتغال ارزیابی کنیم و در این زمینه کار‌هایی انجام شده که نشان می‌دهد در مقاطع پایین‌تر وضعیت اشتغال دانش آموختگان بهتر است.

پیرعلی تصریح کرد: به‌دنبال ایجاد رشته‌های جدید بین رشته‌ای هستیم و دوره‌های جدید مطالعات قرآنی و مهندسی گلخانه به مجموعه رشته‌های دانشگاه شهرکرد اضافه خواهد شد و توسعه رشته‌های اقتصاد، مدیریت و حسابداری در اولویت است و باید در مورد برخی رشته‌های تجدید نظر کرد.

وی تاکید کرد: افزایش پذیرش دانشگاه فرهنگیان سبب شده که این دانشگاه هیات علمی کافی برای تربیت معلمان در اختیار نداشته باشد، ولی دانشکده علوم پایه دانشگاه شهرکرد آمادگی دارد بخشی از آموزش‌های دانشجویان این دانشگاه را قبول کند.

پیرعلی یادآور شد: حضور۲ نفز از استادان عضو هیات علمی این دانشگاه در بین یک درصد پژوهشگران برتر جهان و حضور ۱۲ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه در زمره ۲ درصد برتر پژوهشگران جهان نشان از موفقیت دانشگاه شهرکرد در عرصه پژوهش دارد و در این زمینه تعداد پایه‌های تشویقی که تا هفت بسته می‌شد که به ۵۰ تا ۶۰ رسیده است.

وی گفت: افزایش اعتبارات دانشگاه در سال گذشته اتفاق افتاد و سال گذشته ۱۰۵ درصد جذب اعتبارات داشتیم و بیشتر بدهی‌های دانشگاه پرداخت شده است و دانشگاه بدهی حق‌التدریسی و بدهی به سلف دانشگاه ندارد و اقداماتی در خصوص اضافه مقرری بازنشستگی ۳۷ نفر از استادان بازنشسته انجام شده است.

وی با تاکید بر حضور بانوان در مدیریت‌های عالی دانشگاه گفت: در حال حاضر ۱۰ نفر از بانوان در پُست‌های مدیریتی دانشگاه مشغول به کارند و بزودی این تعداد به ۱۲ نفر خواهد رسید.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.