علیرضا قاسمی با بیان اینکه تمام مراحل طراحی و ساخت بارج شناور توسط تیم کارشناسی شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان از آذر سال گذشته آغاز شده و اخیرا به پایان رسیده است، اظهارداشت: با بهرهبرداری از این سازه شناور امکان برداشت حداکثری آب چاهنیمهها فراهم شد.
وی بیان کرد: پیرو دستور وزیر نیرو مبنی بر ایجاد تمهیدات لازم برای برداشت و بهرهبرداری از حداکثر ظرفیت آب موجود در چاهنیمه، طراحی و احداث بارج شناور در آذرماه سال گذشته آغاز شد که ساخت این پروژه اخیرا تکمیل شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: طراحی و مهندسی بکار برده در سکوی شناور طوری هست که با وجود نصب تجهیزات به وزن چندین تن بر روی آب شناور میماند و امکان جابهجایی به نقاط با عمق بیشتر در چاهنیمه را دارد.
وی با اشاره به اینکه تمام مراحل طراحی و ساخت این سازه شناور توسط تیم کارشناسی شرکت انجام شده، افزود: این اقدام به عنوان الگو توسط دیگر شرکتهای آب و فاضلاب کشور مورد استفاده قرار گرفته است.
قاسمی با بیان اینکه تاکنون امکان آبگیری از دریچههای آبگیر فراهم بوده است، بیان کرد: به منظور جلوگیری از اختلال در روند پمپاژ و انتقال آب به نقاط شهری و روستایی منطقه سیستان، بارج شناور به محل چاهنیمه حمل شده و طی ۶۰ ساعت کار مداوم بیش از ۳۰ نفر از کارکنان امور آبرسانی به منطقه سیستان انجام شد.
وی افزود: بارج در محلی که بهترین عمق برای برداشت آب را دارد ثابت شد و با اتصال توسط لولههای پلی اتیلن قطر ۳۰۰ میلیمتر در ۶ خط جریان به لوله اصلی آبگیر چاه نیمه وصل و وارد مدار بهرهبرداری شد.