مختار رجائی فر گفت: ۷ کشتارگاه نیمه صنعتی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که با توجه به نواقص موجود در این کشتارگاهها، ساماندهی آنها برای سلامت مصرف کنندگان گوشت قرمز ضروری است.
او افزود: این کشتارگاه نیمه صنعتی به دلیل نداشتن سیستمهای اتاق سرد برای نگهداری، نبودن خودروهای ویژه حمل لاشه و غیر بهداشتی بودن شیوه دفن دارای نواقص جدی هستند.
رجائی فر با بیان اینکه این کشتارگاهها باید به اتاق پیش سرد، چاه سبتیک و خط کشتار ریلی تجهیز شود، ادامه داد: نگهداری لاشه دام به مدت ۲۴ ساعت در اتاق پیش سرد باعث از بین رفتن ویروسها و عوامل بیماری زا از جمله تب کریمه کنگو و بروسلوز (تب مالت) میشود.
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه کشتارگاه صنعتی یاسوج تنها مرکز کشتار دام استاندارد در کهگیلویه و بویراحمد است، گفت: تلاش میشود مشکلات موجود در کشتارگاههای نیمه صنعتی دام استان رفع شود.