امتیازی متخصص طب ایرانی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بلدرچین از خانواده قرقاولها است و از نظر حجمی در مقایسه با سایر پرندگان کوچکتر است.
متخصص طب ایرانی بیان کرد: با وجود جثه کوچک بلدرچین میزان پروتئین گوشت آن در مقایسه با گوشت سایر پرندگان ۵ تا ۱۰ درصد بیشتر است به همین دلیل برای فرم دهی عضلات بدن بدنسازان بسیار مفید است.
امتیازی اظهار داشت: گوشت بلدرچین دارای املاح معدنی، ویتامینها و عناصر کمیاب است همچنین حاوی مقدار زیادی نیاسین، فسفر، مس، ریبوفلاوین، ویتامین B۶، سلنیوم و تیامین است.
او با اشاره به خواص فراوان گوشت بلدرچین خاطرنشان کرد: این گوشت به دلیل داشتن پروتئین خاص آن برای سالمندان، بیماران در دوران نقاهت، کودکان و مادران باردار بسیار سودمند است.
متخصص طب ایرانی تصریح کرد: گوشت بلدرچین در انواع مختلف پخت میشود که بهترین نوع پخت آن برای از بین نرفتن ویتامینها و املاح معدنی آب پز کردن این گوشت خوشمزه است.
او گفت: گوشت بلدرچین به دلیل دارا بودن ترکیبات سودمند مختلف در نقاط مختلف بدن نقش موثری دارد و برای سیستم عصبی بدن بسیار مفید است.
امتیازی بیان کرد: گوشت این پرنده بهترین خوراکی برای جلوگیری از ابتلا به بیماری آلزایمر است همچنین به دلیل ترکیبات خاصی که در پروتئین آن وجود دارد برای بیماران مبتلا به آسم بسیار سودمند است.
متخصص طب ایرانی با اشاره به سودمند بودن این گوشت در بیماران مبتلا به بیماریهای تنفسی بیان کرد: آبگوشت ساده بلدرچین به دلیل داشتن پروتئین متفاوت برای بیماران دچار مشکلات تنفسی از جمله عفونت دستگاه تنفسی بهترین خوراکی و بسیار کمک کننده است.
او با تاکید بر خواص فراوان این گوشت اظهار داشت: گوشت بلدرچین سرشار از کلسیم و فسفر است همچنین ویتامین E بسیار فروانی دارد که برای بازسازی پوست در بیماران دچار سوختگی، سالمندان و پیشگیری از پیری زودرس و افراد دچار چین و چروک پوست بسیار سودمند است.
متخصص طب ایرانی با اشاره به مزاج گرم و خشک گوشت این پرنده تصریح کرد: هنگام پخت گوشت بلدرچین به دلیل کیفیت گرم و خشک آن و برای تعدیل مزاج باید به این گوشت باید رب انار شیرین، تمر هندی شیرین، به و سیب افزوده شود.
امتیازی بیان کرد: در صورت استفاده از گوشت بلدرچین به صورت کبابی حتما به آن تمر هندی شیرین اضافه شود.