محمدرضا پوریافر افزود: استفاده از تجربیات ارزنده سالمندان و حضور آنان در فعالیتهای اجتماعی از جمله مهمترین اهدافی بود که در ایجاد باشگاه سلامت اجتماعی پیشکسوتان شهر تهران "فراهنگ" مدنظر قرار داشت و امیدواریم این طرح بزرگ بهمنزله الگویی برای سایر کلانشهرهای ایران اسلامی نیز مطرح شود.
وی گفت: باتوجه به اینکه روند پیری جمعیت در ایران پیشبینی میشود؛ وجود مراکزی مانند فراهنگ به منظور توانمندسازی بیشتر این قشر فرهیخته و باتجربه ضروری است.
مدیریت ارشد شهری منطقه ۲۱ تصریح کرد: ایجاد زیرساختهای اجتماعی و فرهنگی به همت شهرداری تهران در محلهها با حمایتهای شورای اسلامی پایتخت و شهردار تهران که مورد نظر و خواست بیشتر شهروندان است، با اجرای طرحهای متنوعی در حال پیگیری است.
در ادامه عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت:هرچه شهروندان جامعهای سالمتر باشند؛ آن جامعه در تمامی جوانب پویاتر خواهد بود. به هر میزان که در زمینه اطلاعرسانی و پیشگیریها فعالتر باشیم؛ افراد نیز به سلامت جسم و روح خود بیشتر اهمیت خواهند داد و سلامت هستند.
"مهدی پیرهادی" افزود: اگر جهاندیده ما سلامت روح و جسم داشته باشد؛ برای جامعه، خانواده و حتی کشور نیز مفیدتر خواهد بود. البته که فعالیت در حوزه سلامت مقطعی نیست و نتایج آن در طولانیمدت مشاهده خواهد شد و با برنامهریزی دقیق و کارشناسی میتوان این مهم را پیش برد تا پیشکسوتان روزهای بهتری را در دوران سالمندی بگذرانند.
مدیرکل سلامت شهرداری تهران نیز در ادامه این مراسم گفت: امروز که شاهد بهرهبرداری از مرکز فراهنگ هستیم، مطالعات و بررسی های ایجاد آن از سالهای قبل در دستورکار بوده است. هدف از ایجاد این مرکز؛ تبیین الگویی است تا بهترین خدمت را برای بیشترین قشر به صورت فراگیر ارائه دهد.
"حمید صاحب" افزود: وظیفه ذاتی شهرداری تهران مناسبسازی و توانمندسازی است. با این دو اقدام مهم؛ برخی بحرانهای دوران سالمندی مدیریت میشوند. در مرکز فراهنگ زندگی اجتماعی_فرهنگی محور را بازسازی میکنیم.
نخستین باشگاه سلامت اجتماعی پیشکسوتان شهر تهران "فراهنگ" در منطقه ۲۱ به صورت آزمایشی افتتاح و در حاشیه برپایی این مراسم؛ از پدر گرانقدر "شهید ابوالقاسم کندی" و مادر والامقام "شهید محمد حیدری کاشی" تجلیل شد.