سیم فروش گفت:کیفیت جایزه البرز هر سال در حال افزایش است، شصت و یکمین سال جایزه البرز بسیار ارزنده برگزار شد که از لحاظ تمامی موارد مهم است.

بنیاد فرهنگی البرز در سال ۱۳۴۲ شمسی تأسیس شده است. هدف از تاسیس بنیاد فرهنگی البرز در واقع کمک به اشاعه فرهنگ کشور و تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهندگان برتر ایرانی و تشویق دانشجویان و دانش­‌آموزان برگزیده و نوباوگان و نوجوانان با استعداد ایرانی است. این امر از طریق اعطای “جایزه بنیاد البرز” و به صورت مستمر و سالانه انجام می‌گیرد.

شب گذشته مراسم شصت و یکمین سال جایزه البرز ۱۴۰۲ ویژه نخبگان با حضور حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و حیدر ارشدی مدیر عامل بنیاد البرز و برگزیدگان علمی کشور در مرکز همایش‌های بین المللی صداوسیما برگزار شد ، بر همین اساس با دو تن از نفرات برتر این بنیاد در سال جاری و سال ۹۶ گفتگو کرده ایم.

ناصر سیم فروش از برگزیدگان علمی بنیاد ملی البرز در سال ۹۶ گفت: این دوره از جایزه بنیاد ملی البرز با همکاری بیشتری از بنیاد ملی نخبگان برگزار شده است، و نسبت به سال‌های گذشته انتخاب افراد بر مبنای معیار علمی بودن آن‌ها بوده است.

استاد ناصر سیم فروش

سیم فروش گفت: کیفیت جایزه البرز هر سال در حال افزایش است، مراسم شصت و یکمین سال جایزه البرز بسیار ارزنده برگزار شد که از لحاظ انتخاب شایسته افراد، داوری ها، برگزاری برنامه حائز اهمییت است، خداوند روح مرحوم البرزی را بیامرزد که خوش گفت همان طور که هنگام تولد عریان به دنیا آمده ام میخواهم هنگام مرگ عریان از دنیا بروم.

او می‌گوید: کمتر انسان‌هایی هستند که وقف علمی کرده اند و این موضوع به صورت حداقلی در ایران رایج است که این موضوع را بیشتر در خارج از کشور شاهد هستیم و امیدوارم شاهد گسترش وقف علمی در کشور باشیم. مرحوم حسینعلی البرز تمام دارایی خود را در خدمت امام خمینی (ره) گذاشتند و ایشان نیز این اموال را به سازمان اوقاف و امور خیریه محول کرد و سازمان اوقاف و امور خیریه نیز به بهترین شیوه ممکن این برنامه را تا کنون انجام داده است و بنیاد فرهنگی البرز بر روی همان اهدافی که داشته ثابت قدم مانده است.

دانشجوی جوان برتر کشور

سمیرا رومینا از برگزیدگان جایزه ملی بنیاد البرز سال ۱۴۰۲ گفت: بنده به دلیل به رزومه‌ی دانشگاهی و فعالیت کاری جزو منتخبین جایزه البرز هستم، که در سال گذشته عنوان سخنران برتر در کشور سریلانکا و سفیر نوآوری و اختراعات در کشور هند را کسب کرده ام، همچنیت دارای بیش از ۳۰ مقاله هستم که در مجلات بین المللی به چاپ رسیده است و بیشتر از ۸۷ اختراع دارم که ۲۵ مورد از آن‌ها به ثبت ملی رسیده است.

برگزیده علمی جایزه بنیاد البرز سال 1402

این نخبه ملی کشور گفت: نام بنیاد البرز را شنیده بودم، اما حقیقتا تا چند سال گذشته پیگیری نکرده بودم، چند سالی به گوشم می‌رسید که متاسفانه سعادت این را نداشته ام که بخواهم شرکت کنم تا داستان تاسیس بنیاد البزر و زندگی ارزشمند و حرکت خیرخواهانه مرحوم حسینعلی البرز را بشنوم و از آن آگاهی پیدا کنم.

وی افزود: سال ۱۴۰۲ اولین سالی است که در جایزه بنیاد ملی البرز شرکت کرده ام و به توصیه‌ی یکی از اساتیدم در دانشگاه علوم پزشکی تهران بود، زیرا در یک ماه و نیم پیش بود که بنده دانشجوی نمونه‌ی کشوری شده ام و ایشان در آن زمان توصیه کردند که در این جشنواره شرکت کنم.

او می‌گوید: من در بخش دانشجویان علوم پزشکی شرکت کرده ام که حاوی چند بخش است که یکی از آن بخش‌ها مقاله و اختراعات و فناوری است که در بخش مقالات، اختراعات، خلاقیت و فناوری امتیاز لازم را کسب کردم.

این نخبه ملی در خصوص جایزه بنیاد ملی و تاثیر آن در رشد و شکوفایی جوانان گفت: این تاثیر در دو بعد قابل مشاهده است، یکی از این بعد‌ها تاثیر آن بر روی افرادی است که انتخاب می‌شوند و باعث حس دیده شدن و توجه کردن به جوانان می‌شود در این شرایط جوانان انگیزه‌ای برای کار‌های بزرگتر و بیشتر می‌گیرند.

رومینا گفت:به شخصه من از برگزیده شدن در بنیاد ملی البرز انگیزه‌ی بسیاری را برای ادامه دادن در مسیرم گرفته ام، همچنین مشاهده بخش دانشمندان برایم این رغبت را به وجود آورد تا در سال‌های آینده دایره افتخاراتم را گسترش دهم.

وی افزود: بعد دوم این تاثیر شامل افرادی می‌شود که در این جشنواره ملی شرکت نکرده اند، آن‌ها وقتی این خبر را می‌شنوند به واسطه‌ی اطلاع رسانی متوجه حمایت و پشتیبانی از استعداد‌های بیشمار کشور می‌شوند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.