علی بهادری جهرمی در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: «خبر خوب برای مشمولان سربازی؛ لایحه اصلاح قانون وظیفه عمومی برای طی مراحل قانونی در دستور کار دولت قرار گرفته است. گسترش مفهوم وظیفه عمومی به امور فرهنگی، فناوری و اقتصادی، تغییر در معافیتها و معاف شدن مشمولان مازاد به تشخیص ستاد کل، از مواردی است که در لایحه درنظر گرفته شده است.»
آیا نظام وظیفه از وضعیت تحصیلی دانشجویان ممتاز باخبر است ؟ اگر سؤالات از مطالب تدریس شده بود معدل ۲۰ میشد .
از نظر علمی سازمان سنجش به دلیل طراحی سؤالات تدریس نشده و بررسی نشده گناه کار است .
کدام مسؤلان با معدل ۱۸ از دانشگاه اخراج شد؟
دانشگاه فنی و حرفه ای نظری فعالیت دارد .
هرچه از مسؤلان میخواهیم بررسی نمایند اما آنها به استعلام اشتباه قانع میشوند. از خدمات تحصیلی رضایت نیست . نمره دانشگاه صفر است. چون واقعیت دانشگاه آن چیزی نبود که نمره ۱۰ بگیرد .
اگر میخواهید صالح باشید و بهشتی باشید ۱ بار در مورد وضعیت تحصیلی تماس بگیرید . این مطالب از یک واقعیت شکنجه گری تحصیلی است .
نمیشه یکسری برن یکسری خونشون رنگی تر باشه نرن
به یک طرف سختی میدیدولی دختراکه مرتکب بدترین جرم میشن وعرش خدارابه لرزه درمیارن برخوردی نمیکنید
ان الله سمع بصیر بدون شک ورق برمیگرده ودخترای ایرانی تاوان اقدامات وظلمهای خودشون راپرداخت خواهندکرد
آیا نظارتی بر این گونه تصمیمات وجود دارد؟ مبنای تصمیم چه چیزی است در حالی که خیلی از افراد هستند که پدر آنها نیاز به مراقبت دارند اما در موارد معافیت کفالت پزشکی قرار ندارند و این سن 75 سال واقعاً اجحافی در حق آنان است
قطعاً نیاز است اصلاح بشود
الان چکاربایدبکنم عزیزدل برادر؟
حیف نون .
مامورمخصوص حاکم بزرگ :
همین حالااحترام بزار "
شاید براندازی خوب نباشه و خیلی بدی داشته باشه ولی یه خوبی اگه توش باشه اینه که یه افراد احتمالا آقا زاده ای مثه تو که نمیدونم به چه عنوان و چه حجت شرعی و قانونی به خودشون جرات میدن پشت اسم مقدس اسلام و نظام اسلامی افراد دیگه رو اینطوری گوسفند خطاب کنن و نگاه از بالا به پایین دارن حساب کار دستشون میاد
مخصوصاً معافیت کفالت تک فرزند که از 60 رسید به 75
هیچ عقل پاک و سالم و خوب و هیچ شیر پاک خورده آیی خدمت و عمر گذرانی و دوری از دانش را به رفتن به دانشگاه و دانشجو و دانش آموختن برتری نمیدهد
برداشتن کنکور یک انقلاب علمی و فرهنگی است جز در یکی و چند مورد که با جان مردم سروکار دارند
یعنی شما میفرمایید مردم 109 کشور از حدود 195 کشور جهان که اصلا از اساس چیزی به اسم سربازی اجباری ندارند همگی دارند تحت سایه دشمن تحصیل میکنند؟ بسیاری کشور های دیگر هم خدمت به صورت داوطلبانه یا در شرایط خالص مثل جنگ را دارند.
از قضا که تقریبا تمام کشور های توسعه یافته در این گروهند.
چرا فکر میکنید نبود سربازی اجباری به شکل فعلی مساوی است با ضعف امنیت؟ پس نیروی کادری و متخصص چی هست؟
دولت میتواند بر روی پرورش نیروی حرفه ای سرمایه گذاری کرده و از آنها برای امنیت استفاده کند که قطعا خروجی یک نفر متخصص و علیالخصوص علاقه مند به روحیه های نظامی بیشتر از چند نفر است که ممکن است رغبتی به این حوزه ها نداشته باشند.
سربازی اجباری بازدهی کمی دارد و قانونی قدیمی است، میتوان با تبدیل آن به سربازی حرفه ای با توجه به شرایط فعلی بازدهی بیشتری را حاصل کرد.